Secţiuni » Noutăţi legislative
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene
Noutăţi legislative
 
Print Friendly, PDF & Email

Proiectele de acte normative de pe ordinea de zi a Guvernului – 28 decembrie 2018
27.12.2018 | JURIDICE.ro

Joi, 27 decembrie 2018, Guvernul României a publicat lista cu proiectele de acte normative incluse pe agenda ședinței Guvernului României din 28 decembrie 2018, potrivit unui comunicat.

I. PROIECTE DE LEGI
1. Proiect de lege pentru acceptarea Deciziei Consiliului (EU, Euratom) 2018/994, adoptată la Bruxelles, la 13 iulie 2018, de modificare a Actului privind alegerea membrilor Parlamentului European prin vot universal direct, anexat la Decizia 76/787/CECO, CEE, Euratom a Consiliului din 20 septembrie 2018.
Proiectul poate fi consultat la adresa: https://sgg.gov.ro/new/wp-content/uploads/2018/12/LEGE.pdf
Proiectele de acte normative și documentele de politici publice incluse pe agendă pot suferi unele modificări în urma dezbaterilor  din cadrul ședinței Guvernului României.
II. PROIECTE DE HOTĂRÂRI
1. Proiect de Hotărâre privind actualizarea anexei nr.1 la Hotărârea Guvernului nr. 1.705/2006 pentru aprobarea inventarului centralizat al bunurilor din domeniul public al statului pentru un imobil aflat în administrarea Ministerului Afacerilor Interne – Unitatea Militară 0854 Fălticeni.
Proiectul poate fi consultat la adresa: https://sgg.gov.ro/new/wp-content/uploads/2018/12/HG-45.pdf
2 .Proiect de Hotărâre privind darea în administrarea Ministerului Afacerilor Interne – Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dunărea” al judeţului Brăila, a unui imobil trecut în proprietatea publică a statului, precum şi înscrierea acestuia în inventarul centralizat al bunurilor din domeniul public al statului.
Proiectul poate fi consultat la adresa: https://sgg.gov.ro/new/wp-content/uploads/2018/12/HG-46.pdf
3. Proiect de Hotărâre pentru actualizarea valorii de inventar a unui imobil aflat în domeniul public al statului şi administrarea Instituţiei Prefectului – Judeţul Galaţi din subordinea Ministerului Afacerilor Interne.
Proiectul poate fi consultat la adresa: https://sgg.gov.ro/new/wp-content/uploads/2018/12/HG-NF-ANEXA.pdf
4. Proiect de Hotărâre privind trecerea unei construcţii, aflate în administrarea Ministerului Afacerilor Interne-Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Mihail Grigore Sturza” al judeţului Iaşi, din domeniul public al statului în domeniul privat al acestuia, în vederea scoaterii din funcţiune, casării şi valorificării, precum şi actualizarea anexei nr. 1 la Hotărârea Guvernului nr. 1.705/2006 pentru aprobarea inventarului centralizat al bunurilor din domeniul public al statului.
Proiectul poate fi consultat la adresa: https://sgg.gov.ro/new/wp-content/uploads/2018/12/HG-47.pdf
5. Proiect de Hotărâre privind actualizarea datelor de identificare şi a valorii de inventar ale imobilului aflat în domeniul public al statului şi pentru transmiterea acestuia, din administrarea Ministerului Finanţelor Publice – Agenţia Naţională de Administrare Fiscală – Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Galaţi în administrarea Ministerului Afacerilor Interne – Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Buzău.
Proiectul poate fi consultat la adresa: https://sgg.gov.ro/new/wp-content/uploads/2018/12/HG-NF-ANEXE-1.pdf
Proiectele de acte normative și documentele de politici publice incluse pe agendă pot suferi unele modificări în urma dezbaterilor  din cadrul ședinței Guvernului României.


Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.