ArticoleESSENTIALSRNSJStudiiOpiniiInterviuriInterviuri VIDEOPovestim cărţi
 
 
Opinii
Print Friendly, PDF & Email

În fiecare an

31.12.2018 | Sanda ȘERBAN
Abonare newsletter

În fiecare an îmi propun să am mai mult timp pentru mine şi să mă bucur de toate anotimpurile, care se aştern pe tărâmul vieţii mele.

În fiecare an încerc să-mi exprim sentimentele faţă de cei dragi, precum şi faţă de persoanele pe care bunul Dumnezeu mi-a îngăduit să le cunosc şi a căror prietenie am sădit-o în ghiveciul inimii mele.

La sfârşitul fiecărui an mă năpădesc amintirile. De unele îmi aduc aminte cu nostalgie, iar de altele îmi este tare dor.

Echilibrul meu este liniştea pe care mi-o doresc întreagă şi nevătămată. O linişte care mă întăreşte în credinţa mea şi mă ajută să fiu şi mai puternică decât în alţi ani. Liniştea care-mi alină sufletul subţiat de vremurile după care tânjesc, liniştea care mă ajută să-mi amintesc că exist, însă, timpul nu-mi permite să am liniştea de care am nevoie să supravieţuiesc.

În fiecare an trăiesc cu speranţa că timpul îmi va deveni prieten şi-mi va reda liniştea care mă ajută să fiu eu. Doar eu cu liniştea timpului care trece peste mine şi mă calcă pe frunte, însă urmele lui nu se văd pentru că sufletul meu nu-i permite.

Jalea timpului face ca liniştea să fie adorată, iar sufletul meu întinereşte împreună cu voi. Voi, cei ce-mi sunteţi aproape şi mă suportaţi. Voi, aceia, care aţi pus steguleţul prieteniei pe itinerariul sufletului meu călător. Voi, cei mai buni dintre pământenii mileniului trei, care prin puterea vorbelor m-aţi ajutat să mă ridic din gunoiul aruncat peste mine de alţi pasageri ai neamului nostru.

În fiecare an nădăjduiesc să port vibraţiile voastre benefice pe magnetul sufletului meu, ca să mă protejeze de vânt, de ploaie şi de nori. Împreună cu voi am să reuşesc să-mi adun liniştea şi să fac pace cu timpul cel viclean.

În fiecare an mă voi gândi la voi pentru că, de Crăciun, mi-am pus o dorinţă: să nu fiu niciodată singură de sărbători. Şi pentru că fiecare zi reprezintă o sărbătoare pentru mine, înseamnă că nu voi fi niciodată singură de sărbători pentru că în fiecare zi sunteţi alături de mine.

O vorbă blândă ori un mesaj, un email sau un apel telefonic, un gând spontan care ajunge instantaneu la mine, toate acestea reprezintă semnul prieteniei, pe care eu o percep ca aducătoare de linişte, de pace, de bucurie şi de speranţă.

Speranţa că în fiecare an voi avea la cine să mă gândesc, iar pentru aceasta am să sărbătoresc. De aceea, nu voi fi niciodată singură de sărbători.

Vă doresc tuturor un 2019 plin de sărbători! La mulţi ani!

Sanda Şerban
Licenţiată în Știinţe juridice şi în Economie, specializarea Marketing

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week