Noutăţi legislative interesante. Lege 9
 
Print Friendly, PDF & Email

Anul 2019 – „Anul Cărții” în România

03.01.2019 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

În Monitorul Oficial al României, partea I, nr. 3 din data de 3 ianuarie 2019, a fost publicată Legea nr. 357/2018 pentru instituirea anului 2019 ca „Anul Cărții” în România.

Cu prilejul sărbătoririi „Anului Cărții” urmează să se organizeze evenimente culturale dedicate acestei inițiative. Autoritățile administrației publice centrale și locale pot acorda sprijin logistic și/sau financiar, după caz. 

În „Anul Cărții” se lansează Programul național „România citește”. Programul se va desfășura în cadrul unităților de învățământ primar și gimnazial și presupune organizarea de întâlniri săptămânale ale elevilor cu voluntari, precum părinți, personalități publice, jurnaliști. În cadrul Programului național, voluntarii vor lectura împreună cu elevii fragmente din operele literare incluse în programa școlară. 

Intrarea în vigoare: 6 ianuarie 2019.

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week