Noutăţi legislative interesante. Lege 9
 
Print Friendly, PDF & Email

Instituirea Zilei Dăruirii

03.01.2019 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

În Monitorul Oficial al României, partea I, nr. 3 din data de 3 ianuarie 2019, a fost publicată Legea nr. 355/2018 privind instituirea Zilei dăruirii.

Ziua dăruirii se instituie la data de 25 septembrie și poate fi marcată de către autoritățile administrației publice centrale și locale, instituțiile aflate în subordinea sau coordonarea acestora, precum și de către societatea civilă, persoane fizice și persoane juridice, prin organizarea și/sau participarea la programe și manifestări având caracter cultural, educativ, artistic, social sau de voluntariat, dedicate sărbătoririi acestei zile.

Intrarea în vigoare: 6 ianuarie 2019.

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week