Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
2 comentarii | 
Print Friendly, PDF & Email

CSM. Selecție trei experți ref. elaborarea Ghidului de bune practici privind relaţia sistemului judiciar cu mass-media. UPDATE: Rezultatele selecției
24.01.2019 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

24 ianuarie 2019: Miercuri, 23 ianuarie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a publicat anunțul privind rezultatul procedurii de selecție a trei experți pentru activitățile de elaborare și prezentare a Ghidului de bune practici privind relaţia sistemului judiciar cu mass-media, în cadrul sub-activităților 4.1 şi 4.2 din cadrul proiectului “TAEJ- Transparență, accesibilitate și educație juridică prin îmbunătățirea comunicării publice la nivelul sistemului judiciar.”

A fost selectat:
– Un expert în dinamica grupurilor;
– Un expert în comunicare/cadru universitar.

:: Anunțul

***

4 ianuarie 2019: Marți, 4 decembrie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a publicat invitația de participare privind selecția a trei experţi pentru activităţile de elaborare şi prezentare a Ghidului de bune practici privind relaţia sistemului judiciar cu mass-media, în cadrul proiectului “TAEJ-Transparență, accesibilitate și educație juridică prin îmbunătățirea comunicării publice la nivelul sistemului judiciar”, cod SIPOCA 454/cod MySMIS2014+ 118765.

Persoanele interesate pot transmite dosarul până la data de 15 ianuarie 2019, ora 16.00.

:: Invitația

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Au fost scrise până acum 2 de comentarii cu privire la articolul “CSM. Selecție trei experți ref. elaborarea Ghidului de bune practici privind relaţia sistemului judiciar cu mass-media. UPDATE: Rezultatele selecției”

 1. Amelia FARMATHY spune:

  ASTA E GLUMA PENTRU 24 IANUARIE?
  Sau chiar așa sună comunicarea rezultatului Selecției?
  De când cei selectați nu au nume și prenume?
  Eu o să îi numesc ANONIMUL 1 – CEL CU DINAMICA GRUPURILOR :))))))), la ce le-o fi trebuind, în chip real, Doamne iartă și păzește, cum spunea străbunica-mea, când instanțe din țară încă au toalete insalubre (știu, nu se ocupă ei de buget, dar măcar ar putea să nu îl mai cheltuie pe al lor pe asemenea…), iar juzii încă stau câte 4-5-6 în birouri de doi, nu mai pun la socoteală și situația penibilă a clădirii Înaltei Curți, în afară de a arunca banii aiurea, nu știu_ și ANONIMUL 2 – EXPERTUL ÎN COMUNICARE: n-aș vrea să fiu prea rea, dar, ce-i drept, aici chiar au nevoie, nu merge nu repezitul presei, că aceștia nu sunt nici subalterni sau ipotetici agățați de clanța ușii ori lipiți de covorul anticamerei pentru diferite favoruri, după cum nu stă nimeni să le citească veșnicele comunicate de presă.
  Asta nu e comunicare, asta e, cel mult, activitate de ”colaționare” a avizierului.
  În plus, cred că o să ies la pensie (mai am ceva) și nu scap de lectura selectării de ”experți” pentru tot soiul de Ghiduri sau GHidușii, cum le alint eu, în zilele bune.
  Ghiduri peste GHiduri, de ai senzația că, în curând, nici până la serviciu nu o să poți ajunge… fără Ghid.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate