Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
 1 comentariu | 
Print Friendly, PDF & Email

CSM. Selecție experți ref. elaborarea Ghidului de bune practici în relaţia sistemului judiciar cu celelalte profesii juridice, în special avocaţi. UPDATE: Rezultatele selecției. Reluarea procedurii de selecție. Rezultatele selecției repetate
26.02.2019 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

25 februarie 2019: Luni, 25 februarie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a publicat anunțul privind rezultatul procedurii pentru selectarea experților pentru activitățile de elaborare și prezentare a Ghidului de bune practici în relaţia sistemului judiciar cu celelalte profesii juridice, în special avocaţi, în cadrul sub-activităților 4.1 şi 4.2 ale proiectului “TAEJ- Transparență, accesibilitate și educație juridică prin îmbunătățirea comunicării publice la nivelul sistemului judiciar.”

Au fost selectați:
– 2 experţi în comunicare;
– 1 expert judecător care funcționează efectiv la nivel de tribunal sau curte de apel;
– 1 expert judecător care funcționează efectiv la nivel de parchet de pe lângă judecătorie, tribunal sau curte de apel sau la judecătorie, tribunal sau curte de apel.

:: Anunțul

***

4 februarie 2019: Luni, 4 februarie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a publicat Invitația de participare privind selecția experților pentru activitățile de elaborare și prezentare a Ghidului de bune practici în relaţia sistemului judiciar cu celelalte profesii juridice, în special avocaţi, în cadrul proiectului “TAEJ- Transparență, accesibilitate și educație juridică prin îmbunătățirea comunicării publice la nivelul sistemului judiciar”, cod SIPOCA 454/cod MySMIS2014+ 118765.

Consiliul Superior al Magistraturii a relansat procedura privind selecția a 5 experți în vederea participării la implementarea subactivităţilor 4.1 și 4.2 din cadrul proiectului “TAEJ- Transparență, accesibilitate și educație juridică prin îmbunătățirea comunicării publice la nivelul sistemului judiciar”, cod SIPOCA 454/cod MySMIS2014+ 118765 – cât privește activitățile de elaborare și prezentare a Ghidului de bune practici în relaţia sistemului judiciar cu celelalte profesii juridice, în special avocaţi.

:: Invitația

***

24 ianuarie 2019: Miercuri, 23 ianuarie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a publicat anunțul privind rezultatul procedurii de selecție a experților pentru activitățile de elaborare și prezentare a Ghidului de bune practici în relaţia sistemului judiciar cu celelalte profesii juridice, în special avocaţi, în cadrul sub-activităților 4.1 şi 4.2 din cadrul proiectului “TAEJ- Transparență, accesibilitate și educație juridică prin îmbunătățirea comunicării publice la nivelul sistemului judiciar.”

Au fost selectați:
– 5 experţi avocaţi;
– 1 expert judecător care funcționează efectiv la nivel de judecătorie;
– 1 expert judecător care funcționează efectiv la nivel de curte de apel.

:: Anunțul

***

4 ianuarie 2019: Vineri, 21 decembrie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a publicat Invitaţia de participare şi caietul de sarcini privind selecţia experţilor pentru activitățile de elaborare și prezentare a Ghidului de bune practici în relaţia sistemului judiciar cu celelalte profesii juridice, în special avocaţi, în cadrul proiectului “TAEJ- Transparență, accesibilitate și educație juridică prin îmbunătățirea comunicării publice la nivelul sistemului judiciar.”

Persoanele interesate pot transmite dosarul până la data de 16 ianuarie 2019, ora 16.00.

:: Invitația

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Până acum a fost scris un singur comentariu cu privire la articolul “CSM. Selecție experți ref. elaborarea Ghidului de bune practici în relaţia sistemului judiciar cu celelalte profesii juridice, în special avocaţi. UPDATE: Rezultatele selecției. Reluarea procedurii de selecție. Rezultatele selecției repetate”

  1. Ovidiu TOTH spune:

    Cum o fi ala „expert judecator care functioneaza efectiv la nivel de parchet de pe langa…”?

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate