Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro

Consiliul de Mediere. Calendarul alegerilor 2019. UPDATE: Candidații pentru dobândirea calității de membru în Consiliul de Mediere. Rezultatele alegerilor. Procesul-verbal de soluționare a contestațiilor
18.03.2019 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

18 martie 2019: Luni, 18 martie 2019, Consiliul de Mediere a dat publicității procesul-verbal de soluționare a contestațiilor.

:: Procesul-verbal

***

13 martie 2019: Miercuri, 13 martie 2019, Consiliul de Mediere a dat publicității procesul-verbal cu rezultatul voturilor la alegerile pentru Consiliul de mediere 2019.

:: Procesul-verbal

***

21 ianuarie 2019: Vineri, 18 ianuarie 2019, Consiliul de Mediere a publicat tabelul cu mediatorii care au depus dosarul de candidatură pentru dobândirea calității de membru în Consiliul de Mediere la alegerile din martie 2019.

:: Tabelul

***

7 ianuarie 2019: Luni, 7 ianuarie 2019, Consiliul de Mediere a publicat Hotărârea nr. 193 din data de 26 octombrie 2018 prin care se aprobă calendarul de alegeri 2019.

:: HotărâreaPLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.