Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro


Print Friendly, PDF & Email

Consiliul de Mediere. Calendarul alegerilor 2019. UPDATE: Candidații pentru dobândirea calității de membru în Consiliul de Mediere. Rezultatele alegerilor. Procesul-verbal de soluționare a contestațiilor
18.03.2019 | JURIDICE.ro

18 martie 2019: Luni, 18 martie 2019, Consiliul de Mediere a dat publicității procesul-verbal de soluționare a contestațiilor.

:: Procesul-verbal

***

13 martie 2019: Miercuri, 13 martie 2019, Consiliul de Mediere a dat publicității procesul-verbal cu rezultatul voturilor la alegerile pentru Consiliul de mediere 2019.

:: Procesul-verbal

***

21 ianuarie 2019: Vineri, 18 ianuarie 2019, Consiliul de Mediere a publicat tabelul cu mediatorii care au depus dosarul de candidatură pentru dobândirea calității de membru în Consiliul de Mediere la alegerile din martie 2019.

:: Tabelul

***

7 ianuarie 2019: Luni, 7 ianuarie 2019, Consiliul de Mediere a publicat Hotărârea nr. 193 din data de 26 octombrie 2018 prin care se aprobă calendarul de alegeri 2019.

:: Hotărârea


Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.