Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

DNA. Anca Jurma renunță la prelungirea mandatului de șef interimar
07.01.2019 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Luni, 7 ianuarie 2019, prof. univ. dr. Tudorel Toader, ministrul Justiției, a anunțat că Anca Jurma, procurorul-șef interimar al Direcției Naționale Anticorupție, a renunțat, prin intermediul unei scrisori transmise Secției pentru procurori a CSM, să mai solicite prelungirea mandatului la conducerea instituției, potrivit hotnews.ro.

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii urma să discute prelungirea delegării Ancăi Jurma în funcţia de procuror-şef al DNA la ședința din data de 7 ianuarie 2019, după ordinea de zi publicată.

Prof. univ. dr. Tudorel Toader: „Va fi o altă propunere. Am convingerea că Secția pentru procurori va identifica cel puțin provizoriu un procuror care să-și asume responsabilitățile respective, care să respecte dorința cuiva de a nu continua în această funcție.”

Secţia pentru procurori a CSM a luat act de retragerea acordului de prelungire a delegării în funcţia de procuror şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie a procurorului Anca Jurma.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 3.1)

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate