Print Friendly, PDF & Email

Modificarea privind asigurarea pazei și protecției obiectivelor, bunurilor și valorilor cu efective de jandarmi

08.01.2019 | JURIDICE.ro

În Monitorul Oficial al României, partea I, nr. 6 din data de 3 ianuarie 2019, a fost publicată Hotărârea nr. 1002/2018 pentru modificarea și completarea Hotărârii Guvernului nr. 1.486/2005 privind asigurarea pazei și protecției obiectivelor, bunurilor și valorilor cu efective de jandarmi.

Prin Hotărârea nr.1002/2018 au fost aduse următoarele modificări:

– La articolul 3, se introduce un nou alineat, alineatul (12), cu următorul cuprins: Nominalizarea sediilor serviciilor de probațiune teritoriale aparținând Direcției Naționale de Probațiune prevăzute în anexa nr. 1 pct. I lit. D poziția 12 se face prin protocol încheiat între Ministerul Afacerilor Interne, pe de o parte, și Direcția Națională de Probațiune, pe de altă parte.

– La Anexa nr. 1: Lista obiectivelor la care se asigură paza și protecția cu efective de jandarmi, cu exceptare de la plată, la secțiunea: Obiective ale administrației centrale, au fost introduse următoarele: sediile Ministerului Afacerilor Externe din Aleea Modrogan nr. 14, str. Muzeul Zambaccian nr. 18, aleea Alexandru nr. 20A, Bd. Aviatorilor nr. 50A și Str. Polonă nr. 8, sectorul 1, București; sediile Agenției Naționale de Integritate din bd. Lascăr Catargiu nr. 15 și din str. Mihai Eminescu nr. 56, sectorul 1, București.

– Au fost abrogate un șir de pct. la Anexele nr. 1 și 2.

– La secțiunea din Anexa nr. 1 „Alte obiective”, au fost introduse: Sediile serviciilor de probațiune teritoriale aparținând Direcției Naționale de Probațiune; paza sediilor structurilor teritoriale, a bunurilor și valorilor aparținând acestora, supravegherea accesului și menținerea ordinii interioare necesare desfășurării normale a activității în aceste sedii – 42 obiective.

Prin Hotărârea de modificare au mai fost introduse și alte obiective care urmează a fi obiectul HG nr. 1486/2005.

Anexa la Hotărârea de modificare conține: Principalele obligații ale beneficiarului de pază cu efective de jandarmi.

Pentru mai multe detalii a se vedea Hotărârea de modificare integral.

Intrarea în vigoare: 3 ianuarie 2019.


Aflaţi mai mult despre
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


 Abonare newsletter | Corporate | Membership

.