Print Friendly, PDF & Email

Modificarea privind asigurarea pazei și protecției obiectivelor, bunurilor și valorilor cu efective de jandarmi

08.01.2019 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

În Monitorul Oficial al României, partea I, nr. 6 din data de 3 ianuarie 2019, a fost publicată Hotărârea nr. 1002/2018 pentru modificarea și completarea Hotărârii Guvernului nr. 1.486/2005 privind asigurarea pazei și protecției obiectivelor, bunurilor și valorilor cu efective de jandarmi.

Prin Hotărârea nr.1002/2018 au fost aduse următoarele modificări:

– La articolul 3, se introduce un nou alineat, alineatul (12), cu următorul cuprins: Nominalizarea sediilor serviciilor de probațiune teritoriale aparținând Direcției Naționale de Probațiune prevăzute în anexa nr. 1 pct. I lit. D poziția 12 se face prin protocol încheiat între Ministerul Afacerilor Interne, pe de o parte, și Direcția Națională de Probațiune, pe de altă parte.

– La Anexa nr. 1: Lista obiectivelor la care se asigură paza și protecția cu efective de jandarmi, cu exceptare de la plată, la secțiunea: Obiective ale administrației centrale, au fost introduse următoarele: sediile Ministerului Afacerilor Externe din Aleea Modrogan nr. 14, str. Muzeul Zambaccian nr. 18, aleea Alexandru nr. 20A, Bd. Aviatorilor nr. 50A și Str. Polonă nr. 8, sectorul 1, București; sediile Agenției Naționale de Integritate din bd. Lascăr Catargiu nr. 15 și din str. Mihai Eminescu nr. 56, sectorul 1, București.

– Au fost abrogate un șir de pct. la Anexele nr. 1 și 2.

– La secțiunea din Anexa nr. 1 „Alte obiective”, au fost introduse: Sediile serviciilor de probațiune teritoriale aparținând Direcției Naționale de Probațiune; paza sediilor structurilor teritoriale, a bunurilor și valorilor aparținând acestora, supravegherea accesului și menținerea ordinii interioare necesare desfășurării normale a activității în aceste sedii – 42 obiective.

Prin Hotărârea de modificare au mai fost introduse și alte obiective care urmează a fi obiectul HG nr. 1486/2005.

Anexa la Hotărârea de modificare conține: Principalele obligații ale beneficiarului de pază cu efective de jandarmi.

Pentru mai multe detalii a se vedea Hotărârea de modificare integral.

Intrarea în vigoare: 3 ianuarie 2019.

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week