Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Curtea de Apel Oradea. Poziția ref. înregistrările apărute în spaţiul public de la Direcţia Naţională Anticorupţie – Serviciul Teritorial Oradea
10.01.2019 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Joi, 10 ianuarie 2019, Curtea de Apel Oradea a publicat un comunicat privind înregistrările recent apărute în spaţiul public de la Direcţia Naţională Anticorupţie – Serviciul Teritorial Oradea:

„Curtea de Apel Oradea a luat act cu îngrijorare de conținutul înregistrărilor audio apărute în spațiul public, în data de 4 ianuarie 2019, în care apar discuții atribuite procurorilor DNA din cadrul Serviciului Teritorial Oradea și care conține afirmații referitoare la activitatea și probitatea profesională a unor judecători din raza acestei curți.

Reafirmăm, în acest context, că pentru realizarea unui act de justiție independent și credibil se impune ca relațiile dintre procurori și judecători să fie guvernate de buna credință și să se desfășoare cu respectarea rolului și statutului profesional al fiecăruia și în limitele impuse de Codul deontologic.

Curtea de Apel Oradea își exprimă convingerea că instituțiile abilitate vor întreprinde măsurile legale necesare pentru apărarea independenței și reputației judecătorilor, apărarea independenței justiției și a sistemului judiciar în ansamblul său.”

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate