Secţiuni » Arii de practică
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialCyberlawEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
Materii principale: CyberlawDreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilProcedură civilăDrept penalDreptul muncii
Fiscalitate
DezbateriCărţiProfesionişti
D&B DAVID SI BAIAS
 
Print Friendly, PDF & Email

PwC România asistă Rețeaua de sănătate REGINA MARIA în procesul de transformare a Diviziei de Resurse Umane
10.01.2019 | JURIDICE.ro

Reteaua de sanatate REGINA MARIA a selectat PwC Romania pentru implementarea suitei SAP Success Factors.

Aceasta platforma urmareste procesele din cadrul Diviziei de Resurse Umane a operatorului medical privat si ajuta la imbunatatirea muncii in interiorul acesteia. Cele doua module implementate, Recruiting (Recrutare) si Performance (Managementul Performantei angajatilor), eficientizeaza procesele de recrutare si evaluare a performantei angajatilor. Procesele de management al resurselor umane au devenit deosebit de complexe, iar trecerea la cele mai avansate sisteme IT de gestionare a functiunii de resurse umane da companiilor inca un atu in lupta pentru securizarea celor mai buni angajati.

In cadrul solutiei implementate, modulul de Recruiting (Recrutare) ofera trasabilitate pentru toate posturile din companie, din momentul in care au fost scoase la concurs, prin intermediul platformelor de specialitate, pana la punctul in care angajatii parasesc compania. Modulul Performance (Managementul Performantei angajatilor) gestioneaza informatii care tin de felul in care angajatii au fost evaluati, rezultatele acestor evaluari, urmarind dezvoltarea talentelor cheie ale companiei. Tot prin intermediul acestuia este administrat sistemul de remuneratie al firmei.

Bogdan Belciu, Partener, Servicii de consultanta in afaceri si management, PwC Romania: „Intr-o piata a muncii in care asteptarile noilor generatii de angajati s-au schimbat semnificativ, este deosebit de importanta gestiunea eficienta a resurselor umane, care a devenit un factor cheie de succes pentru orice afacere. Pe langa eficienta adusa modului de lucru, modularitatea suitei SAP SucessFactors aduce clientului flexibilitate si scalabilitate. In acest fel, permite implementarea pe viitor a unor module suplimentare, in functie de necesitati, cu interventii tehnice minore asupra elementelor deja instalate.

Piata din Romania are un potential semnificativ de crestere in ceea ce priveste tehnologia digitala, iar dezvoltarea serviciilor de consultanta in acest domeniu  este o prioritate pentru noi si ne dorim sa fim alaturi de clientii nostri pe tot parcursul adaptarii afacerii lor la realitatile economiei digitale. Am investit constant in dezvoltarea echipei de consultanta SAP, iar, in ultimii ani, atat numarul de angajati din aceasta echipa, cat si cifra de afaceri a acesteia s-au dublat.”

Radu Badiceanu, Senior manager, Departamentul de consultanta in tehnologie, PwC Romania: ”Consultanta in domeniul tehnologiei informatiei face parte din ADN-ul PwC. Ritmul rapid in care se transforma economia, companiile, dar si procesele din interiorul acestora, necesita un aliat pe masura care sa sprijine companiile in aceasta adevarata Revolutie Digitala.”

Irina Somanescu, Director de Resurse Umane, REGINA MARIA: „Parteneriatul nostru cu PwC este extrem de important pentru noi intrucat sustine doua dintre cele mai importante directii strategice ale companiei pe termen mediu si lung referitoare la oameni: consolidarea culturii organizationale si cresterea eficacitatii organizationale. Prin implementarea suitei SAP SuccessFactors dorim sa oferim angajatilor nostri un mediu de comunicare facil, transparent si prietenos, care sa incurajeze cultura noastra orientata spre parteneriat in performanta, dialog deschis, feedback continuu, recunoasterea meritelor si demonstrarea valorilor.

Nu in ultimul rand, dorim sa oferim managerilor nostri un instrument util care sa-i ajute sa construiasca contextul necesar cresterii performantei si dezvoltarii oamenilor din echipele lor. Pentru noi, a crea acest tip de cultura este un deziderat, si niciun efort nu va fi precupetit in acest sens.”


Aflaţi mai mult despre , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.