Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

CSM. Numire în funcții de conducere la DNA și DIICOT
11.01.2019 | JURIDICE.ro


Joi, 10 ianuarie 2019, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât numirea procurorilor în următoarele funcții de conducere, pentru o perioadă de 3 ani,  începând cu 11 ianuarie 2019:
– Edi Ionuț Oprea, procuror şef al Serviciului de combatere a criminalităţii organizate din cadrul Secţiei de combatere a criminalităţii organizate a Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism.
– Manuela Bogdana Monacu, procuror şef al Biroului teritorial Brăila din cadrul Serviciului teritorial Galaţi al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism.
Daniel Marius Pată, procuror şef al Serviciului de combatere a corupţiei la nivel înalt din cadrul Secţiei de combatere a corupţiei a Direcţiei Naţionale Anticorupţie.
– Maria Luiza Căpățînă, procuror şef al Serviciului de reprezentare la alte instanţe din cadrul Secţiei judiciare penale a Direcţiei Naţionale Anticorupţie.
Aurelia Laura Deriuș, procuror şef al Biroului de reprezentare la alte instanţe din cadrul Serviciului de reprezentare la alte instanţe din cadrul Secţiei judiciare penale a Direcţiei Naţionale Anticorupţie.
Alina Moraru, procuror şef al Serviciului Teritorial Iaşi din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 2)

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate