Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE


Print Friendly, PDF & Email

CSM. Numire în funcții de conducere la DNA și DIICOT
11.01.2019 | JURIDICE.ro

Joi, 10 ianuarie 2019, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât numirea procurorilor în următoarele funcții de conducere, pentru o perioadă de 3 ani,  începând cu 11 ianuarie 2019:
– Edi Ionuț Oprea, procuror şef al Serviciului de combatere a criminalităţii organizate din cadrul Secţiei de combatere a criminalităţii organizate a Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism.
– Manuela Bogdana Monacu, procuror şef al Biroului teritorial Brăila din cadrul Serviciului teritorial Galaţi al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism.
Daniel Marius Pată, procuror şef al Serviciului de combatere a corupţiei la nivel înalt din cadrul Secţiei de combatere a corupţiei a Direcţiei Naţionale Anticorupţie.
– Maria Luiza Căpățînă, procuror şef al Serviciului de reprezentare la alte instanţe din cadrul Secţiei judiciare penale a Direcţiei Naţionale Anticorupţie.
Aurelia Laura Deriuș, procuror şef al Biroului de reprezentare la alte instanţe din cadrul Serviciului de reprezentare la alte instanţe din cadrul Secţiei judiciare penale a Direcţiei Naţionale Anticorupţie.
Alina Moraru, procuror şef al Serviciului Teritorial Iaşi din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 2)


Aflaţi mai mult despre , , , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.