UNBR. INPPA. Barouri
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu Uniunea Naţională a Barourilor din România
Înregistrările video sunt accesibile pentru membri şi parteneri. Cheltuială deductibilă fiscal. Reducere 39,6 euro pentru avocaţii din barourile Bucureşti, Ilfov, Dolj, Timiş, Prahova şi Sibiu. Se acordă 20 de puncte de pregătire profesională. UNBR încurajează extinderea naţională, detalii aici. Reducere 19,8 euro pentru executorii Camerei Executorilor Bucureşti, membrii UNELM şi notarii Camerei Notarilor Publici Bucureşti.
UNBR
Abonare gratuită newsletter JURIDICE.ro

Print Friendly, PDF & Email

Baroul Dolj. Anunț ref. corelarea venitului avocaţilor stagiari în interiorul profesiei de avocat

11.01.2019 | JURIDICE.ro

Joi, 10 ianuarie 2019, Baroul Dolj a publicat următorul anunț, semnat de av. Lucian-Bernd Săuleanu, potrivit unui comunicat:

„Supunem atenţiei colegilor avocaţi necesitatea corelării venitului avocaţilor stagiari colaboratori sau salarizaţi în interiorul profesiei de avocat, cu venitul minim garantat pe economia naţională, în conformitate cu prevederile art. 296 din Statutul profesiei de avocat.

Hotărârea de Guvern nr. 937/2018 stabileşte salariul minim brut pe ţară garantat în plată la 2.080 lei lunar, pentru un program complet de lucru, începând cu data de 01 ianuarie 2019.

Prin excepţie de la prevederile alin. (1) din H.G. nr. 937/2018, începând cu data de 1 ianuarie 2019, pentru personalul încadrat pe funcţii pentru care se prevede nivelul de studii superioare, cu vechime în muncă de cel puţin un an în domeniul studiilor superioare, salariul de bază minim brut pe ţară garantat în plată, fără a include sporuri şi alte adaosuri, se majorează de la 2.080 lei la 2.350 lei lunar.”


Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.