Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Promovări în conducerea MUȘAT & ASOCIAȚII


14 ianuarie 2019 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Casa de Avocați MUȘAT & ASOCIAȚII anunță promovarea avocaților asociați Paul Buta, Iulian Popescu și Răzvan Stoicescu în poziția de Deputy Managing Partner, începând cu ianuarie 2019.

Bucurându-se de o largă apreciere în cadrul firmei, Paul, Iulian și Răzvan au demonstrat un puternic spirit antreprenorial, contribuind semnificativ la poziția MUȘAT & ASOCIAȚII în piață, la promovarea culturii și valorilor acesteia.

Doctor în drept și asistent universitar, Paul Buta are o experiență juridică de peste 12 ani, fiind specializat în litigii civile și comerciale, dreptul concurenței și proprietate intelectuală. A fost implicat în dosare de anvergură, acordând asistență juridică unui portofoliu semnificativ de clienți internaționali (cu precădere investitori străini și companii multinaționale) cu privire la aspecte specifice sectorului concurenței, proprietății intelectuale, de reglementare în sectorul farmaceutic și medical. Paul Buta este recunoscut totodată pentru expertiza sa în domeniul litigiilor fiscale și arbitrajului comercial internațional, în mod particular pentru capacitatea sa de analiză și soluțiile inovatoare aplicate în gestionarea cu succes a dosarelor litigioase. Paul Buta coordonează în prezent practicile de Sănătate/ Farma & Proprietate Intelectuală și Concurență/ Ajutor de Stat.

Iulian Popescu are o experiență juridică de peste 16 ani și o pregătire academică amplă, deținând multiple calificări postuniversitare atât în România cât și în UK, acoperind totodată și elemente de drept European. Experiența sa, consolidată în cei peste 14 ani de activitate în cadrul MUȘAT & ASOCIAȚII, include proiecte ample de infrastructură, cu specializare în achiziții publice și parteneriate public-privat (PPP), drepturi de concesiune și aspecte legate de reglementare/ licențiere în domeniul Telecomunicații, IT & Media. Dreptul mediului, transportului maritim și aviatic sunt domenii de înaltă specializare în care Iulian deține, de asemenea, o experiență relevantă. Iulian Popescu coordonează în prezent practicile de Drept Societar & Comercial, TMT, Transporturi, Achiziții Publice/PPP, Energie & Resurse Naturale, Dreptul Mediului, fiind implicat în mod activ și în zona de arbitraj internațional.

Răzvan Stoicescu este specializat în cadrul firmei în Fuziuni & Achiziții, Drept Bancar, Finanțări & Piețe de Capital și Restructurări & Insolvență. În cei peste 15 ani de experiență, Răzvan a fost implicat în proiecte de anvergură, unele fără precedent la momentul respectiv în piața românească, derulate de prestigioase instituții internaționale din domeniul financiar, dar și de Statul Român, Ministere și societăți în subordinea acestora. De asemenea, în timp, Răzvan a acordat consultanță juridică unui portofoliu semnificativ de clienți de talie internațională (finanțatori, debitori, emitenți etc.) cu privire la problematici specifice fuziunilor și achizițiilor, sectorului bancar și piețelor de capital, inclusiv finanțări locale și internaționale, produse structurate, instrumente financiare derivate, aspecte de reglementare în sectoarele financiar – bancar și piețe de capital. Răzvan deține calitatea de arbitru în cadrul panelului de arbitri ai Bursei de Valori București, iar în perioada noiembrie 2016 – mai 2017, a deținut calitatea de administrator independent în Consiliul de Administrație al SNGN Romgaz SA, emitent listat la București și Londra, cu o valoare de piață de peste EUR 2.5 miliarde.

Promovarea celor trei parteneri în conducerea MUȘAT & ASOCIAȚII a fost aprobată în unanimitate de adunarea generală a asociaților, ocazie cu care fondatorul firmei, Gheorghe Mușat, a declarat următoarele: ”2018 a fost un nou an plin de succese pentru echipa de avocați MUȘAT & ASOCIAȚII. Tranzacțiile complexe în care am fost implicați, activitatea extinsă de consultanță oferită clienților noștri, precum și numeroasele litigii cu miză ridicată sau gestionarea cazurilor dificile de drept penal tip „white collar” au menținut echipa noastră în mijlocul evenimentelor importante și nu de puține ori au ținut prima pagina a publicațiilor de specialitate. 

Succese importante au fost obținute și în ceea ce privește specializarea și diversificarea ofertei noastre de servicii avocațiale, firma cooptând noi talente, avocați atent selecționați și bine pregătiți, printre cei mai buni din rândul colegilor lor de top. Astfel am continuat să dezvoltăm poziția MUȘAT & ASOCIAȚII, atât din punct de vedere al dimensiunii echipei, cât și al extinderii ariei de servicii premium oferite clienților noștri.

Promovarea lui Paul, Iulian și Răzvan în conducerea firmei este o consecință firească a contribuției aduse de ei la succesele obținute de firmă în ultimii ani și este totodată o recompensă pentru atașamentul lor față de firmă.”

Firma anunță totodată retragerea din structura partenerială a lui Octavian Popescu, căruia asociații firmei i-au mulțumit pentru anii petrecuți împreună, cu urări de succes în activitatea sa profesională viitoare.

În noua structură, MUȘAT & ASOCIAȚII își propune pentru 2019 o dezvoltare accelerată, susținută de creșteri pe principalele arii de practică, precum și de dezvoltarea unor domenii cu o relevanță tot mai importantă pentru mediul de afaceri românesc, cum ar fi achizițiile publice și PPP, dreptul mediului, protecția datelor și securitatea cibernetică, proprietate intelectuală și concurență.

Expertiza și profesionalismul echipei consolidează MUȘAT & ASOCIAȚII ca primă opțiune pentru multe firme străine care operează sau își deschid operațiuni în România, dar și pentru marii jucători economici autohtoni.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii