Secţiuni » Arii de practică » Business » Asigurări
Asigurări
CărţiProfesionişti

Baroul Dolj. Adunare Generală – 16 martie 2019. UPDATE: Ordinea de zi. Adunarea Generală a Filialei Dolj a CAA
07.02.2019 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Asigurări, Comunicare profesională, Content, UNBR+INPPA+Barouri
JURIDICE - In Law We Trust

7 februarie 2019: Joi, 7 februarie 2019, Baroul Dolj a publicat ordinea de zi a Adunării Generale din 16 martie 2019.

:: Ordinea de zi

Tot azi Consiliul de Administrație a Filialei Dolj a Casei de Asigurări a Avocaților a convocat Adunarea Generală în ziua de sâmbătă, la data de 16 martie 2019, ora 10.00, potrivit unui comunicat.

Lucrările Adunării Generale se vor desfășura în sala „Amza Pellea” a Teatrului Național „Marin Sorescu” din craiova, la aceeași dată și în aceeași sală cu Adunarea Generală a Baroului Dolj.

Ordinea de zi:
– Raportul Consiliului Filialei Dolj C.A.A. privind activitatea desfășurată în anul 2018
– Raportul comisiei de cenzori privind activitatea financiar-contabilă a Filialei Dolj C.A.A. în anul 2018
– Proiectul bugetului de venituri și cheltuieli a Filialei Dolj C.A.A. în anul 2019
– Discuții
– Descărcarea Consiliului Filialei Dolj C.A.A. de activitatea și gestiunea sa în anul 2018
– Aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli al Filialei Dolj C.A.A. pentru anul 2019, a bilanțului pentru anul 2018, și a Situației veniturilor și cheltuielilor pentru anul 2018.

***

15 ianuarie 2019: Luni, 14 ianuarie 2019, Baroul Dolj a publicat Regulamentul pentru defășurarea Adunării Generale de alegere a organelor de conducere ale Baroului Dolj.

Adunarea Generală de alegere a organelor de conducere se convoacă pentru data de 16 martie 2019, ora 10.00. În măsura în care nu este realizat cvorumul sau majoritatea, prevăzute de Legea nr. 51/1995 și Statutul profesiei de avocat, pentru această dată, a doua convocare este pentru data de 23 martie 2019, ora 10.00.

:: Regulamentul

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti