Secţiuni » Avocaţi
Avocaţi (UNBR, INPPA şi barouri)

Tribunalul Timiș. Întâlnire pe tema protecției copilului


17 ianuarie 2019 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Avocați, Drept civil, Familie, Flux informații, Sistemul judiciar

Joi, 17 ianuarie 2019, Tribunalul Timiș a anunțat că la inițiativa conducerii, reprezentată de jud. Adriana Stoicescu, președintele Tribunalului Timiș, a fost organizată în prima parte a lunii ianuarie 2019 o întâlnire cu tema ”Protecția copilului – probleme de actualitate și soluții practice”, coordonată de către judecător dr. Mădălina Jebelean, potrivit unui comunicat.

La întâlnire au participat reprezentanți din partea Tribunalului Timiș și din partea judecătoriilor arondate, precum și din partea Baroului Timiș și din partea Direcției Generale de Asistență și Protecție Socială Timiș.

În cadrul discuțiilor purtate, au fost abordate teme de interes comun din sfera cauzelor care privesc ori implică minorii sau au ca obiect măsuri de protecție a copilului, inclusiv cele privind adopția.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică