Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Baroul Arad. Adunare Generală – 21 februarie 2019
21.01.2019 | JURIDICE.ro

Vineri, 18 ianuarie 2019, Baroul Arad a anunțat că se convoacă Adunarea generală electivă și Adunarea generală ordinară anuală pentru data de 21 februarie 2019, ora 14.00, la Hotel Continental – Astoria Arad, sala de conferințe Ioan Slavici, potrivit unui comunicat.

Se vor alege zece membri ai Consiliului Baroului Arad, doi delegați pentru Congresul Avocaților, care va avea loc la București la data de 20-21 iunie 2019, Comisia de cenzori a Baroului, Comisia de disciplină și un membru al Comisiei centrale de disciplină.


Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.