« Flux noutăţi
Selected Top LegalVideo
JurisprudenţăCEDOCJUECCRÎCCJJurisprudenţa curentă ÎCCJDezlegarea unor chestiuni de dreptRILCurţi de apelTribunaleJudecătorii
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMOF - Monitorul Oficial al RomânieiJOUE - Jurnalul Oficial al Uniunii Europene
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members

STOICA & Asociaţii îşi consolidează echipa prin noi promovări la nivel de parteneri
22.01.2019 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Ca urmare a remarcabilelor rezultate profesionale, Cristina Ioana Frîncu şi Bogdan Mircea Popescu au fost promovaţi în poziţia de Partner în cadrul STOICA & Asociaţii.

Cristina Ioana Frîncu s-a alăturat echipei STOICA & Asociaţii din anul 2008. A absolvit Facultatea de Drept, Universitatea „Nicolae Titulescu” şi deţine o diplomă de Masterat în Dreptul Afacerilor, la Facultatea de Drept, Universitatea „Nicolae Titulescu”. Este membru al Baroului Bucureşti din anul 2009.

Cristina a participat la asistarea clienţilor în proiecte de consultanţă în domeniul dreptului imobiliar, drept bancar, societăţi, finanțări şi operațiuni pe piaţa de capital. A acordat asistenţă juridică şi a reprezentat clienţi în litigii de drept civil, insolvenţe, executări silite şi de contencios administrativ şi fiscal. De asemenea, Cristina a făcut parte din echipa de avocaţi care a acordat consultanţă Grupului Băncii Mondiale în cadrul proiectului „Proprietate imobiliara – fundament pentru politici naţionale şi europene” din Programul Operaţional Asistenţă Tehnică (POAT) – AXA Prioritară 1- atât în prima etapă – Sprijin în implementarea instrumentelor structurale şi coordonarea programelor (Output 3), cât şi  în etapa a doua – Asistenţă la redactarea legislaţiei în domeniul cadastrului şi proprietăţii imobiliare (Output 6).

Bogdan Mircea Popescu s-a alăturat echipei STOICA & Asociaţii din anul 2009, a absolvit Facultatea de Drept, Universitatea din Bucureşti şi Colegiul Juridic Franco – Român de Studii Europene Universitatea Bucureşti – Facultatea de Drept (România)/Université Paris I Pantheon-Sorbonne (Franţa). Bogdan deţine o diplomă de Masterat în specializarea Drept penal fundamental – Facultatea de Drept, Universitatea Montpellier 1. Este membru al Baroului Bucureşti din anul 2009.

Ca avocat pledant, Bogdan a asistat și a reprezentat clienți români și străini în litigii civile, în special de proprietate intelectuală cu privire la mărci, brevete, drepturi de autor și drepturi conexe. De asemenea, a elaborat strategii procesuale și a asigurat reprezentarea clienților în litigii de contencios administrativ și fiscal, insolvență, concurență neloială, drept bancar. În domeniul dreptului concurenței, Bogdan a acordat asistență și a reprezentat clienți în investigațiile derulate de Consiliul Concurenței în diferite sectoare industriale (reciclarea produselor electronice, industria farmaceutică) cu privire la pretinse încălcări ale legislației române și europene privind concurența (carteluri, abuz de poziție dominantă), acordând totodată asistență în cazul unor contracte de distribuție care au generat probleme de concurență. Totodată, a desfășurat activități în materia arbitrajului comercial internațional.

Valeriu Stoica, Founding Partner: „Cristina şi Bogdan sunt profesioniști ai dreptului care se bucură de aprecierea atât a colegilor, cât și a clienților. Au dovedit excelență profesională, echilibru și responsabilitate în anii de colaborare cu STOICA & Asociaţii, ceea ce arată că sunt pregătiți pentru promovarea profesională.

STOICA & Asociații are unul dintre cele mai puternice departamente de litigii din România, cu un portofoliu complet de soluționare a disputelor și o echipă de elită formată din avocaţi cu experiență. Firma de avocatură este cotată constant de ghidurile juridice internaționale în aria de practică „Dispute Resolution”: Legal 500, Chambers Europe.

:: English version

Cuvinte cheie: , , , ,
Secţiuni/categorii: SELECTED TOP LEGAL, UNBR+INPPA+Barouri

Pentru toate secţiunile JURIDICE.ro click aici
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD