Secţiuni » Avocaţi
Avocaţi (UNBR, INPPA şi barouri)

STOICA & Asociaţii îşi consolidează echipa prin noi promovări la nivel de parteneri


22 ianuarie 2019 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Ca urmare a remarcabilelor rezultate profesionale, Cristina Ioana Frîncu şi Bogdan Mircea Popescu au fost promovaţi în poziţia de Partner în cadrul STOICA & Asociaţii.

Cristina Ioana Frîncu s-a alăturat echipei STOICA & Asociaţii din anul 2008. A absolvit Facultatea de Drept, Universitatea „Nicolae Titulescu” şi deţine o diplomă de Masterat în Dreptul Afacerilor, la Facultatea de Drept, Universitatea „Nicolae Titulescu”. Este membru al Baroului Bucureşti din anul 2009.

Cristina a participat la asistarea clienţilor în proiecte de consultanţă în domeniul dreptului imobiliar, drept bancar, societăţi, finanțări şi operațiuni pe piaţa de capital. A acordat asistenţă juridică şi a reprezentat clienţi în litigii de drept civil, insolvenţe, executări silite şi de contencios administrativ şi fiscal. De asemenea, Cristina a făcut parte din echipa de avocaţi care a acordat consultanţă Grupului Băncii Mondiale în cadrul proiectului „Proprietate imobiliara – fundament pentru politici naţionale şi europene” din Programul Operaţional Asistenţă Tehnică (POAT) – AXA Prioritară 1- atât în prima etapă – Sprijin în implementarea instrumentelor structurale şi coordonarea programelor (Output 3), cât şi  în etapa a doua – Asistenţă la redactarea legislaţiei în domeniul cadastrului şi proprietăţii imobiliare (Output 6).

Bogdan Mircea Popescu s-a alăturat echipei STOICA & Asociaţii din anul 2009, a absolvit Facultatea de Drept, Universitatea din Bucureşti şi Colegiul Juridic Franco – Român de Studii Europene Universitatea Bucureşti – Facultatea de Drept (România)/Université Paris I Pantheon-Sorbonne (Franţa). Bogdan deţine o diplomă de Masterat în specializarea Drept penal fundamental – Facultatea de Drept, Universitatea Montpellier 1. Este membru al Baroului Bucureşti din anul 2009.

Ca avocat pledant, Bogdan a asistat și a reprezentat clienți români și străini în litigii civile, în special de proprietate intelectuală cu privire la mărci, brevete, drepturi de autor și drepturi conexe. De asemenea, a elaborat strategii procesuale și a asigurat reprezentarea clienților în litigii de contencios administrativ și fiscal, insolvență, concurență neloială, drept bancar. În domeniul dreptului concurenței, Bogdan a acordat asistență și a reprezentat clienți în investigațiile derulate de Consiliul Concurenței în diferite sectoare industriale (reciclarea produselor electronice, industria farmaceutică) cu privire la pretinse încălcări ale legislației române și europene privind concurența (carteluri, abuz de poziție dominantă), acordând totodată asistență în cazul unor contracte de distribuție care au generat probleme de concurență. Totodată, a desfășurat activități în materia arbitrajului comercial internațional.

Valeriu Stoica, Founding Partner: „Cristina şi Bogdan sunt profesioniști ai dreptului care se bucură de aprecierea atât a colegilor, cât și a clienților. Au dovedit excelență profesională, echilibru și responsabilitate în anii de colaborare cu STOICA & Asociaţii, ceea ce arată că sunt pregătiți pentru promovarea profesională.

STOICA & Asociații are unul dintre cele mai puternice departamente de litigii din România, cu un portofoliu complet de soluționare a disputelor și o echipă de elită formată din avocaţi cu experiență. Firma de avocatură este cotată constant de ghidurile juridice internaționale în aria de practică „Dispute Resolution”: Legal 500, Chambers Europe.

:: English version

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică