Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

INM. Propunere specialiști pentru activitatea de formare inițială a auditorilor de justiție
22.01.2019 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Miercuri, 16 ianuarie 2019, Consiliul Științific al Institutului Național al Magistraturii a propus Consiliului Superior al Magistraturii folosirea în mod excepțional, cu plată, a următorilor specialiști pentru activitatea de formare inițială a auditorilor de justiție, conform Hotărârii nr. 1, semnată de jud. dr. Cristina Rotaru-Radu:
1. Lect. univ. dr. Măriuca Oana Constantin, Școala Națională de Științe Politice și Administrative, pentru un curs cu durata de 3 ore dedicat rolului magistraților în problematica diversității culturale.
2. Conf. univ. dr. Sorin Costreie, Facultatea de Filozofie, Universitatea din București, pentru un curs cu durata de 3 ore având ca temă gândirea critică.

:: Hotărârea (pct. 5)

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate