Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

INM. Propunere specialiști pentru activitatea de formare inițială a auditorilor de justiție
22.01.2019 | JURIDICE.ro

Miercuri, 16 ianuarie 2019, Consiliul Științific al Institutului Național al Magistraturii a propus Consiliului Superior al Magistraturii folosirea în mod excepțional, cu plată, a următorilor specialiști pentru activitatea de formare inițială a auditorilor de justiție, conform Hotărârii nr. 1, semnată de jud. dr. Cristina Rotaru-Radu:
1. Lect. univ. dr. Măriuca Oana Constantin, Școala Națională de Științe Politice și Administrative, pentru un curs cu durata de 3 ore dedicat rolului magistraților în problematica diversității culturale.
2. Conf. univ. dr. Sorin Costreie, Facultatea de Filozofie, Universitatea din București, pentru un curs cu durata de 3 ore având ca temă gândirea critică.

:: Hotărârea (pct. 5)


Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.