Secţiuni » Notari publici
Notari publici
Official partner: Uniunea Naţională a Notarilor Publici din România

Modificarea Ordinului privind actualizarea numărului posturilor de notar public destinate notarilor stagiari care vor promova examenul de definitivat pentru anii 2017-2018
22.01.2019 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, Lege 9, Monitorul Oficial al României, Notari
JURIDICE - In Law We Trust

În Monitorul Oficial al României, partea I, nr. 56 din data de 22 ianuarie 2019, a fost publicat Ordinul nr. 30/2019 pentru modificarea Ordinului ministrului justiției nr. 1.941/C/2018 privind actualizarea numărului posturilor de notar public destinate notarilor stagiari care vor promova examenul de definitivat pentru anii 2017-2018.

Au fost modificate anexele la Ordinul nr. 1.941/C/2018, care stabilesc numărul posturilor de notar public destinate notarilor stagiare în dependență de localitatea unde urmează să își desfășoare activitatea notarială proaspeții definitivați.

Ordinul de modificare privește și repartizarea notarilor stagiari ce au promovat examenul de definitivat pentru anii 2017-2018.

Regiunile la care se referă modificările: Alba Iulia (Anexa nr. 1); București (Anexa nr. 2); Galați (Anexa nr. 3);  Ploiești (Anexa nr. 4).

Anexa nr. 5: Situația privind actualizarea numărului posturilor de notar public destinate notarilor stagiari care vor promova examenul de definitivat pentru anii 2017 și 2018

Pentru mai multe detalii a se vedea ordinul integral.

Intrarea în vigoare: 22 ianuarie 2019.

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti