Internaţional (Juridice din lumea largă)
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Mihai Tănăsescu, numit din nou membru în Consiliul Președinției UIA
23.01.2019 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Marți, 22 ianuarie 2019, Baroul București a anunțat că la Congresul Uniunii Internaționale a Avocaților din 2018 de la Porto, av. Mihai Tănăsescu a fost numit din nou membru în Consiliul Președinției UIA, în calitate de consilier personal al Președintelui UIA, potrivit unui comunicat.

Av. Mihai Tănăsescu a mai fost membru în Consiliul Presedinției UIA în perioada 2000-2015. Între anii 2005-2010 acesta a fost și membru în Comitetul de Direcție, îndeplinind funcția de Director de Dezvoltare al UIA pentru întreaga lume.

Baroul București este membru fondator al Uniunii Internaționale a Avocaților. Avocați din Baroul București au participat la ședința de fondare a UIA, din data de 8 iulie 1927.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate