Internaţional (Juridice din lumea largă)
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Mihai Tănăsescu, numit din nou membru în Consiliul Președinției UIA

23.01.2019 | JURIDICE.ro

Marți, 22 ianuarie 2019, Baroul București a anunțat că la Congresul Uniunii Internaționale a Avocaților din 2018 de la Porto, av. Mihai Tănăsescu a fost numit din nou membru în Consiliul Președinției UIA, în calitate de consilier personal al Președintelui UIA, potrivit unui comunicat.

Av. Mihai Tănăsescu a mai fost membru în Consiliul Presedinției UIA în perioada 2000-2015. Între anii 2005-2010 acesta a fost și membru în Comitetul de Direcție, îndeplinind funcția de Director de Dezvoltare al UIA pentru întreaga lume.

Baroul București este membru fondator al Uniunii Internaționale a Avocaților. Avocați din Baroul București au participat la ședința de fondare a UIA, din data de 8 iulie 1927.


Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


 Abonare newsletter | Corporate | Membership

.