Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Universitatea de Vest din Timișoara, între cele mai performante universități din țările în curs de dezvoltare
23.01.2019 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Joi, 17 ianuarie 2019, Universitatea de Vest din Timișoara a anunțat că, potrivit clasificării Emerging Economies University Rankings 2019, realizată de revista britanică ”The Times Higher Education”, se regăseşte în topul 301-350 al celor mai bune 442 de universităţi, din 43 de ţări din zona Emerging Economies. La nivel naţional, UVT s-a clasat pe poziţia a 4-a din 7 universități din România, potrivit unui comunicat.

La fel ca şi clasificarea generală The World University Rankings, în care UVT s-a clasat în topul 1001+ al celor mai bune universităţi din lume, activitatea universităților a fost evaluată după 13 indicatori de performanţă grupaţi sub aspectul activităţii de predare (30%), activităţii de cercetare şi impactul rezultatelor cercetării (50%), activităţii internaționale (10%) și transferului de cunoștințe către mediul socioeconomic (10%) însă metodologia a fost recalibrată cu atenție pentru a reflecta mai bine caracteristicile și prioritățile de dezvoltare ale universităților în ţările cu economii emergente. Mai multă greutate a fost acordată, de exemplu, aspectului legăturilor universităţilor cu mediul socioeconomic şi activităţii internaționale.

Alături de UVT, în acest ranking demarat în 2014, sunt prezente și celelalte universități din Consorțiul Universitaria: Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, Universitatea din Bucureşti, Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași și Academia de Studii Economice din Bucureşti.


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.