Secţiuni » Arii de practică
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialCyberlawEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
Materii principale: CyberlawDreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilProcedură civilăDrept penalDreptul muncii
Gambling
Secţiune dezvoltată cu sprijinul MAX BET SRL
 
Print Friendly, PDF & Email

Modificarea Ordinului președintelui ONJN pentru aprobarea modelelor utilizate de personalul acestuia pentru legitimația de serviciu, insigna, ordinul de serviciu permanent și altele
25.01.2019 | JURIDICE.ro

În Monitorul Oficial al României, partea I, nr. 59 din data de 23 ianuarie 2019, a fost publicat Ordinul nr. 34/2019 pentru modificarea Ordinului președintelui Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc nr. 141/2013 privind aprobarea modelelor utilizate de personalul din cadrul Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc pentru legitimația de serviciu, insignă, ordinul de serviciu permanent, procesul-verbal, procesul-verbal de constatare și sancționare a contravențiilor, chitanțier, invitație, sigiliu metalic pentru ceară și sigiliu sub formă autocolantă cu hologramă aplicată.

Ordinul președintelui ONJN nr. 141/2013 se modifică după cum urmează:

1. Anexele nr. 1-5 și 7-9 se modifică și se înlocuiesc cu anexele nr. 1-8, care fac parte integrantă din prezentul ordin.

2. Anexa nr. 6 se abrogă.

Procesele-verbale și invitațiile tipărite în format letric vor putea fi emise și în format electronic, prezentând garanții serioase cu privire la buna-credință a înscrierii datelor, precum și la protejarea acestor date, fiind asigurată integritatea documentului.

Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc, prin direcția de specialitate, va duce la îndeplinire prevederile prezentului ordin și orice dispoziție contrară își încetează aplicabilitatea.

Legitimația de serviciu (Anexa nr.1)

Insigna (Anexa nr.2)

Legitimația de control (Anexa nr. 3)

Pentru mai multe detalii privind celelalte anexe a se vedea Ordinul integral.

Intrarea în vigoare: 23 ianuarie 2019.


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!


JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.