« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Gambling
Secţiune dezvoltată cu sprijinul MAX BET SRL
 

Modificarea Ordinului președintelui ONJN pentru aprobarea modelelor utilizate de personalul acestuia pentru legitimația de serviciu, insigna, ordinul de serviciu permanent și altele
25.01.2019 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

În Monitorul Oficial al României, partea I, nr. 59 din data de 23 ianuarie 2019, a fost publicat Ordinul nr. 34/2019 pentru modificarea Ordinului președintelui Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc nr. 141/2013 privind aprobarea modelelor utilizate de personalul din cadrul Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc pentru legitimația de serviciu, insignă, ordinul de serviciu permanent, procesul-verbal, procesul-verbal de constatare și sancționare a contravențiilor, chitanțier, invitație, sigiliu metalic pentru ceară și sigiliu sub formă autocolantă cu hologramă aplicată.

Ordinul președintelui ONJN nr. 141/2013 se modifică după cum urmează:

1. Anexele nr. 1-5 și 7-9 se modifică și se înlocuiesc cu anexele nr. 1-8, care fac parte integrantă din prezentul ordin.

2. Anexa nr. 6 se abrogă.

Procesele-verbale și invitațiile tipărite în format letric vor putea fi emise și în format electronic, prezentând garanții serioase cu privire la buna-credință a înscrierii datelor, precum și la protejarea acestor date, fiind asigurată integritatea documentului.

Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc, prin direcția de specialitate, va duce la îndeplinire prevederile prezentului ordin și orice dispoziție contrară își încetează aplicabilitatea.

Legitimația de serviciu (Anexa nr.1)

Insigna (Anexa nr.2)

Legitimația de control (Anexa nr. 3)

Pentru mai multe detalii privind celelalte anexe a se vedea Ordinul integral.

Intrarea în vigoare: 23 ianuarie 2019.

 
Secţiuni: Content, Jocuri de noroc, Lege 9, Monitorul Oficial al României | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD