JURIDICE SELECTED
Print Friendly, PDF & Email

Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal organizează “Ziua porţilor deschise”

25.01.2019 | JURIDICE.ro

Vineri, 25 ianuarie 2019, Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal a anunțat că organizează „Ziua porţilor deschise” în cadrul evenimentelor dedicate sărbătoririi pe data de 28 ianuarie 2019 a Zilei Europene a Protecţiei Datelor, potrivit unui comunicat.

Cu acest prilej, în cursul zilei de luni. 28 ianuarie 2019, între orele 10:00-13:00, sunt invitate persoanele interesate de domeniul protecţiei datelor cu caracter personal la sediul instituţiei (Bulevardul General Gheorghe Magheru nr. 28-30, etajul 5, camera 3, sector 1, București).

Vizitatorii vor avea acces în zonele deschise publicului cu această ocazie şi vor primi informaţii generale privind Regulamentul General privind Protecția Datelor, Legea nr. 190/2018 și celelalte reglementări naționale aplicabile, precum și cu privire la activitatea specifică a Autorităţii naţionale de supraveghere.


Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


 Abonare newsletter | Corporate | Membership

.