JurisprudenţăJurisprudenţă CEDOJurisprudenţă CJUEJurisprudenţă CCRJurisprudenţă ÎCCJJurisprudenţă curentă ÎCCJ / Dezlegarea unor chestiuni de drept / Recurs în interesul legiiJurisprudenţă Curţi de apelJurisprudenţă TribunaleJurisprudenţă Judecătorii
 
Curtea Constituţională
DezbateriCărţiProfesionişti
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

CEDO – Raportul pentru anul 2018
28.01.2019 | JURIDICE.ro


Joi, 24 ianuarie 2019, Guido Raimondi, președintele Curții Europene a Drepturilor Omului a ținut o conferință de presă la care a declarat că până la sfârșitul anului 2018, Curtea Europeană a Drepturilor Omului a înregistrat un număr de 56.350 dosare în curs, un număr practic neschimbat față de cel de 56.250 de cereri în așteptare la sfârșitul anului precedent, potrivit unui comunicat.

La conferința de presă, Curtea a publicat, de asemenea, raportul anual de activitate și statisticile sale pentru anul 2018.

Tabelul anual al încălcărilor pe țări a aratat că România intră în lista statelor cu cel mai mare număr de hotărâri împotriva lor, și anume cu 71 de încălcări a Convenției.

:: Raportul

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate