Secţiuni » Selected
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members
Print Friendly, PDF & Email

O nouă serie de notari publici a depus jurământul de intrare în profesie
28.01.2019 | JURIDICE.ro

Marți, 22 ianuarie 2019, Uniunea Națională a Notarilor Publici din România a anunțat că la data de 21 ianuarie 2019, Ministerul Justiției a găzduit ceremonia de depunere a jurământului de către notarii publici care au promovat examenul de definitivat destinat notarilor stagiari, precum și notarii publici care au fost admiși la concursul pentru ocuparea posturilor vacante de notar public de către persoanele care au exercitat cel puțin 6 ani în funcții de specialitate juridică, organizate de Institutul Notarial Român, în perioada 16-19 octombrie 2018, potrivit unui comunicat.

Jurământul a fost depus în fața Ministrului Justiției, domnul prof. univ. dr. Tudorel Toader, într-un cadru solemn la care au fost prezenți notarul public dr. Dumitru Viorel Mănescu, președintele Uniunii Naționale a Notarilor Publici din România și dr. Nicolae-Liviu Popa, secretar de stat în cadrul Ministerului Justiției.

În urma examenului și a concursului organizate de către Institutul Notarial Român, au dobândit calitatea de notar public 55 de persoane, care au depus jurământul în conformitate cu dispozițiile art.39 din Legea notarilor publici și a activității notariale nr.36/1995, republicată.


Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.