« Secţiuni
Selected
CorporatePlatinum members

O nouă serie de notari publici a depus jurământul de intrare în profesie
28.01.2019 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Marți, 22 ianuarie 2019, Uniunea Națională a Notarilor Publici din România a anunțat că la data de 21 ianuarie 2019, Ministerul Justiției a găzduit ceremonia de depunere a jurământului de către notarii publici care au promovat examenul de definitivat destinat notarilor stagiari, precum și notarii publici care au fost admiși la concursul pentru ocuparea posturilor vacante de notar public de către persoanele care au exercitat cel puțin 6 ani în funcții de specialitate juridică, organizate de Institutul Notarial Român, în perioada 16-19 octombrie 2018, potrivit unui comunicat.

Jurământul a fost depus în fața Ministrului Justiției, domnul prof. univ. dr. Tudorel Toader, într-un cadru solemn la care au fost prezenți notarul public dr. Dumitru Viorel Mănescu, președintele Uniunii Naționale a Notarilor Publici din România și dr. Nicolae-Liviu Popa, secretar de stat în cadrul Ministerului Justiției.

În urma examenului și a concursului organizate de către Institutul Notarial Român, au dobândit calitatea de notar public 55 de persoane, care au depus jurământul în conformitate cu dispozițiile art.39 din Legea notarilor publici și a activității notariale nr.36/1995, republicată.

 
Secţiuni: Content, Notari, Selected | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD