« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Notari publici
Official partner: Uniunea Naţională a Notarilor Publici din România
Uniunea Nationala a Notarilor Publici din Romania
JURIDICE

UNNPR. Data examenului de definitivat / 2019. UPDATE: Situația centralizată a notarilor stagiari ale căror cereri de înscriere la examenul de definitivat au fost admise. Ora și locul desfășurării examenului. Baremul definitiv de notare pentru proba teoretică. Baremul definitiv de notare pentru proba practică. Rezultatele consultațiilor. Rezultatele finale validate
10.05.2019 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Vineri, 10 mai 2019, Uniunea Națională a Notarilor Publici din România a dat publicității rezultatele finale ale examenului de definitivat organizat în zilele de 2 și 4 aprilie 2019, validate prin Hotărârea Consiliului Uniunii Naționale a Notarilor Publici din România nr. 18 din 9 mai 2019.

:: Rezultatele

***

Marți, 16 aprilie 2019, Uniunea Națională a Notarilor Publici din România a dat publicității rezultatele contestațiilor și rezultatele finale ale examenului de definitivat.

:: Rezultatele contestațiilor
:: Rezultatele finale

***

Miercuri, 10 aprilie 2019, Institutul Notarial Român a făcut publice rezultatele examenul de definitivat pentru notarii stagiari.

:: Rezultatele 

***

Uniunea Națională a Notarilor Publici din România a dat publicității baremul de notare rămas definitiv pentru proba practică.

:: Baremul definitiv

***

4 aprilie 2019: Joi, 4 aprilie 2019, Uniunea Națională a Notarilor Publici din România a dat publicității baremul de notare pentru proba practică.

:: Baremul de notare

***

Uniunea Națională a Notarilor Publici din România a dat publicității baremul de notare rămas definitiv pentru proba teoretică.

:: Baremul definitv

***

2 aprilie 2019: Marți, 2 aprilie 2019, Uniunea Națională a Notarilor Publici din România a dat publicității baremul de notare pentru proba teoretică.

:: Baremul de notare 

***

26 martie 2019: Institutul Național Român a anunțat că examenul de definitivat pentru notarii stagiari, organizat în zilele de 2 și 4 aprilie 2019, se va desfășura în sala ROMA, etaj 4 din cadrul centrului de conferințe Auditorium Pallady, situat în b-dul Theodor Pallady, nr. 40 G, Sector 3, București, începând cu ora 9.00, potrivit unui comunicat.

Candidații se vor prezenta la examen începând cu ora 8.30, în vederea îndeplinirii formalităților de identificare și acces în sală, în baza cărții de identitate/ adeverință provizorie de identitate, a legitimației de notar stagiar sau a pașaportului, în original, aflate în termen de valabilitate.

***

6 martie 2019: Miercuri, 6 martie 2019, Uniunea Națională a Notarilor Publici din România a dat publicității Situația centralizată a notarilor stagiari ale căror cereri de înscriere la examenul de definitivat din zilele de 2 și 4 aprilie 2019 au fost admise.

:: Situația centralizată

***

29 ianuarie 2019: Luni, 28 ianuarie 2019, Uniunea Națională a Notarilor Publici din România a anunțat că Institutul Notarial Român organizează la data de 2 și 4 aprilie 2019, examenul de definitivat pentru ocuparea posturilor destinate notarilor publici care au finalizat perioada de stagiu în anul 2019, potrivit unui comunicat.

 
Secţiuni: Anunțuri, Content, Notari | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD