JURIDICE SELECTED
Print Friendly, PDF & Email

UNNPR. Data examenului de definitivat / 2019. UPDATE: Situația centralizată a notarilor stagiari ale căror cereri de înscriere la examenul de definitivat au fost admise

06.03.2019 | JURIDICE.ro

6 martie 2019: Miercuri, 6 martie 2019, Uniunea Națională a Notarilor Publici din România a dat publicității Situația centralizată a notarilor stagiari ale căror cereri de înscriere la examenul de definitivat din zilele de 2 și 4 aprilie 2019 au fost admise.

:: Situația centralizată

***

29 ianuarie 2019: Luni, 28 ianuarie 2019, Uniunea Națională a Notarilor Publici din România a anunțat că Institutul Notarial Român organizează la data de 2 și 4 aprilie 2019, examenul de definitivat pentru ocuparea posturilor destinate notarilor publici care au finalizat perioada de stagiu în anul 2019, potrivit unui comunicat.


Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


 Abonare newsletter | Corporate | Membership

.