« Flux noutăţi
JURIDICE.ro
JURIDICE

Comunicat JURIDICE.ro
29.01.2019 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Având în vedere unele reacții din spațiul public referitoare la colaborarea dintre Baroul București și Societatea de Științe Juridice (al cărei exponent media este JURIDICE.ro), precizăm:

1. Colaborarea dintre Baroul Bucuresti și Societatea de Științe Juridice are ca scop „organizarea de evenimente cu caracter științific utile pentru menținerea și consolidarea pregătirii științifice profesionale a avocaților„, prin „organizarea de manifestări științifice în parteneriat, în calitate de co-organizatori, cu acordarea de puncte de pregătire profesională pentru avocați„, cu acordarea unei reduceri semnificative pentru participarea avocaților la evenimentele cu taxă de participare.

2. Colaborarea dintre Baroul Bucuresti și Societatea de Științe Juridice nu implică niciun fel de plăți sau obligații pecuniare.

3. În acest moment, Societatea de Științe Juridice are colaborări în aceeași termeni nu doar cu Baroul București, ci și cu Baroul Ilfov, Baroul Dolj, Baroul Timiș, Baroul Sibiu și Baroul Prahova.

4. Baroul Bucuresti și Societatea de Științe Juridice sunt co-organizatori doar cu privire la evenimente științifice (conferințe, dezbateri și ateliere).

5. Doar participarea avocaților la evenimente științifice justifică acordarea de puncte de pregătire profesională.

6. JURIDICE.ro organizează și evenimente care nu au caracter științific, astfel încât, în ce privește aceste evenimente, nu se acordă puncte de pregătire profesională. Exemple: Ce înseamnă să fii civilizat? Speaker invitat: Theodor Paleologu; Protecția informațiilor sensibile în activitatea avocaților. Speaker invitat: Dumitru Dumbravă.

7. Colaborarea dintre Baroul București și Societatea de Știinte Juridice a vizat mereu și constant evenimentele științifice. Nu s-a pus niciodată în discuție acordarea de puncte de pregătire profesională pentru avocați pentru evenimente care nu au caracter științific.

Aceste precizări au fost publicate pentru a clarifica aceste împrejurări în urma apariției în mass-media a unor opinii cu privire la proiectele JURIDICE.ro.

JURIDICE.ro

 
Secţiuni: Anunțuri, JURIDICE.ro, Selected, UNBR+INPPA+Barouri | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD