Pentru comunicare profesională JURIDICE.ro recomandă Infinit PR
TOP LEGAL
Print Friendly, PDF & Email

Andrei Săvescu, speaker la conferința „Asigurarea respectării GDPR și a reglementărilor naționale aplicabile”. Text integral prezentare

29.01.2019 | JURIDICE.ro

Luni, 28 ianuarie 2019, av. dr. Andrei Săvescu, Managing Partner SĂVESCU & ASOCIAȚII, a participat, în calitate de speaker, la conferința ”Asigurarea respectării Regulamentului european privind protecția datelor și a reglementărilor naționale aplicabile”, organizată de Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal din România.

În cadrul conferinței, av. dr. Andrei Săvescu a susținut o prezentare cu tema Potrivirea dintre GDPR și Carta DFUE.

:: pentru a urmări prezentarea click aici

La eveniment au participat specialiști și experți. Conferința s-a desfășurat în contextul marcării Zilei Europene a Protecției Datelor.


Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


 Abonare newsletter | Corporate | Membership

.