Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Baroul București. Cursuri de pregătire profesională
31.01.2019 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, UNBR+INPPA+Barouri
JURIDICE - In Law We Trust

Miercuri, 30 ianuarie 2019, Baroul București a anunțat că, în derularea programului de pregătire profesională continuă pe care îl pune la dispoziție gratuit avocaților, invită la cursuri de pregătire profesională, acreditate cu 5 ore de formare profesională, potrivit unui comunicat.

Luni, 4 februarie 2019, orele 14.00-16.00, în Sala de Festivități a Baroului București „Avocat Flavius Teodosiu”, etajul VI. Tema propusă: Modificările și completările aduse statutului profesiei de avocat prin hotărârea consiliului U.N.B.R. nr. 397 din 8 decembrie 2018″. Lector: avocat dr. Ștefan Naubauer;

Luni, 11 februarie 2019, orele 14.00-16.00, în Sala de Festivități a Baroului București „Avocat Flavius TEODOSIU”, etajul VI. Tema propusă: Urmările aplicării dispozițiilor relative la recursul compensatoriu”. Lector: consilier avocat Ion Ilie-Iordăchescu.

Înscrierea la curs se realizează prin intermediul aplicației on line de pe site-ul Baroului București, în limita locurilor disponibile.

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti