Barouri [UNBR, INPPA, barouri]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Baroul București. Cursuri de pregătire profesională
31.01.2019 | JURIDICE.ro


Miercuri, 30 ianuarie 2019, Baroul București a anunțat că, în derularea programului de pregătire profesională continuă pe care îl pune la dispoziție gratuit avocaților, invită la cursuri de pregătire profesională, acreditate cu 5 ore de formare profesională, potrivit unui comunicat.

Luni, 4 februarie 2019, orele 14.00-16.00, în Sala de Festivități a Baroului București „Avocat Flavius Teodosiu”, etajul VI. Tema propusă: Modificările și completările aduse statutului profesiei de avocat prin hotărârea consiliului U.N.B.R. nr. 397 din 8 decembrie 2018″. Lector: avocat dr. Ștefan Naubauer;

Luni, 11 februarie 2019, orele 14.00-16.00, în Sala de Festivități a Baroului București „Avocat Flavius TEODOSIU”, etajul VI. Tema propusă: Urmările aplicării dispozițiilor relative la recursul compensatoriu”. Lector: consilier avocat Ion Ilie-Iordăchescu.

Înscrierea la curs se realizează prin intermediul aplicației on line de pe site-ul Baroului București, în limita locurilor disponibile.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate