Barouri [UNBR, INPPA, barouri]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Baroul București. Cursuri de pregătire profesională

31.01.2019 | JURIDICE.ro

Miercuri, 30 ianuarie 2019, Baroul București a anunțat că, în derularea programului de pregătire profesională continuă pe care îl pune la dispoziție gratuit avocaților, invită la cursuri de pregătire profesională, acreditate cu 5 ore de formare profesională, potrivit unui comunicat.

Luni, 4 februarie 2019, orele 14.00-16.00, în Sala de Festivități a Baroului București „Avocat Flavius Teodosiu”, etajul VI. Tema propusă: Modificările și completările aduse statutului profesiei de avocat prin hotărârea consiliului U.N.B.R. nr. 397 din 8 decembrie 2018″. Lector: avocat dr. Ștefan Naubauer;

Luni, 11 februarie 2019, orele 14.00-16.00, în Sala de Festivități a Baroului București „Avocat Flavius TEODOSIU”, etajul VI. Tema propusă: Urmările aplicării dispozițiilor relative la recursul compensatoriu”. Lector: consilier avocat Ion Ilie-Iordăchescu.

Înscrierea la curs se realizează prin intermediul aplicației on line de pe site-ul Baroului București, în limita locurilor disponibile.


Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


 Abonare newsletter | Corporate | Membership

.