Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

CSM. Desemnarea membrilor comisiei pentru proba constând în susţinerea interviului ref. numirea procurorilor cu funcții de execuție din cadrul Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție

31.01.2019 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Joi, 31 ianuarie 2019, Secția pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a desemnat membrii comisiei de concurs pentru proba constând în susţinerea interviului, în vederea numirii procurorilor cu funcţii de execuţie din cadrul Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie – concurs organizat în perioada 22 noiembrie 2018 – 15 februarie 2019. (6 voturi DA, 1 vot Nul.)

Membri:
1. Jud. Lia Savonea
2. Jud. Simona Camelia Marcu
3. Jud. Mariana Ghena.

Membru supleant:
Nicoleta Margareta Țînț.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 1)

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate