Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Revocare procurori DNA
31.01.2019 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Miercuri, 30 ianuarie 2019, Secția pentru Procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a avizat favorabil solicitarea procurorului şef-adjunct al Direcţiei Naţionale Anticorupţie de revocare a lui Ciprian Florentin Man și Marius Cristian Ardelean din funcţiile de procuror în cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Oradea.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 5)

Joi, 31 ianuarie 2019, Secția pentru Procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât continuarea activităţii procurorilor Ciprian Florentin Man și Marius Cristian Ardelean la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor (unitate de parchet de la care provin) începând cu data de 5 februarie 2019, ca urmare a revocării din funcţia de procuror la Direcţia Naţională Anticorupţie – Serviciul Teritorial Oradea.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 1)

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate