JURIDICE SELECTED
 
Print Friendly, PDF & Email

Silvia Axinescu, speaker la conferința „Asigurarea respectării GDPR și a reglementărilor naționale aplicabile”
01.02.2019 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Marți, 28 ianuarie 2019, av. Silvia Axinescu, Senior Managing Associate REFF & ASSOCIATES, a participat, în calitate de speaker, la conferința ”Asigurarea respectării Regulamentului european privind protecția datelor și a reglementărilor naționale aplicabile”, organizată de Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal din România.

În cadrul conferinței, av. Silvia Axinescu a susținut o prezentare cu tema Notificarea încălcărilor de securitate și informarea persoanelor vizate.

La eveniment au participat specialiști și experți. Conferința s-a desfășurat în contextul marcării Zilei Europene a Protecției Datelor.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate