Secţiuni » Comunicare profesională
Comunicare profesionalăComunicate profesioniştiEvenimente programateEvenimente recenteOportunităti de carieră

Artmark Live – Platforma de licitare online cu transmisia live, în timp real, a licitației


04.02.2019 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Comunicare profesională, Life
JURIDICE - In Law We Trust

Înregistrare în doar doi paşi!

Pasul 1: apăsaţi butonul ÎNREGISTRARE din partea dreapta sus a ecranului
Pasul 2: Completaţi cu datele personale + trimiteţi o copie a actului de identitate pe adresa office@artmark.ro

Ce urmează?

  • – Veţi primi un email de confirmare a activării contului
  • – Veţi putea depune oferte scrise pe site sau
  • – Puteţi licita de oriunde simultan cu cei care sunt prezenţi în sală în timpul licitaţiei
  • – Contul rămâne activ pentru licitaţiile viitoare. Pentru a-l accesa din nou apăsaţi butonul AUTENTIFICARE

Nu uitaţi! Trebuie să citiţi regulamentul de licitare

Licitează inteligent

Acum o să vă fie mai ușor să aflați în ce stadiu se află licitarea unui lot. Cum? Butonul principal vă va avertiza prin schimbarea culorii. Verde înseamnă că licitația este în plină desfășurare, portocaliu vă atrage atenția că maître-priseurul se pregătește să adjudece, iar roșu că este ultima șansă de a licita pentru lotul respectiv înainte de a fi adjudecat.

Live text

Chiar dacă nu puteți vedea sala de licitație, veți ști tot ce se întâmplă cu ajutorului opțiunii de transcriere a pașilor licitației. Astfel, puteți citi scenariul licitației în timp real chiar sub butonul principal.

Strategic

Sub secțiunea cu scenariul licitației se află o bandă gri care vă informează atât suma (prețul curent) care este cerută în sală de către maître-priseur, dar și sumele de licitare următoare. Astfel, sunteți în gardă și vă puteți plănui pașii dinainte.

Navigare

În josul paginii sunt afișate toate loturile licitate în seara respectivă. Mutaţi cursorul în dreptul lotului care vă interesează. Loturile adjudecate până în acel moment vor fi semnalizate astfel:
– Loturi adjudecate: “Adjudecat”, marcate cu o linie verde
– Loturi în curs de licitare: marcate cu o linie albastră
– Loturi neadjudecate: “Reintroducere” marcate cu o linie roşie

Pe limba mea

Engleză sau Română? Ambele! Puteți modifica limba de funcționare a aplicației când doriți. Din momentul comutării, pașii de licitare, precum și butoanele vor fi afișate în limba aleasă.

Reintroducere

Odată ce apăsați butonul de reintroducere, aplicația vă va cere să-i confirmați această opțiune. Odată confirmată, licitarea va fi automată atunci când lotul va fi strigat de maître-priseur, fără să mai fiți nevoit să apăsați butonul de licitare. Astfel, aplicația vă garantează că primul pas pentru lotul reintrodus de către dumneavoastră vă aparține.

Facturare

În ziua următoare licitaţiei veţi primi factura loturilor adjudecate, însoţită de detaliile de plată. Pentru mai multe informaţii legate de facturare şi ridicarea loturilor vă rugăm sa ne contactati la numărul de telefon: 021 210 30 16

Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti