Secţiuni » Arii de practică » Protective » Dreptul Uniunii Europene
Dreptul Uniunii Europene
DezbateriCărţiProfesionişti
 

Mirela Stancu, numită judecător la TUE. UPDATE: Depunere jurământ
26.09.2019 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicare profesională, Dreptul Uniunii Europene, Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, Selected, Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

Joi, 26 septembrie 2019, jud. dr. Mirela Stancu va depune în fața Plenului Curții de Justiție a Uniunii Europene jurământul ca judecător la Tribunalul UE.

***

Joi, 20 iunie 2019, Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât admiterea cererii Mirelei Stancu, judecător în cadrul Tribunalului Bucureşti, privind suspendarea raportului de muncă pe perioada numirii sale la Tribunalul Uniunii Europene, începând cu data de 1 septembrie 2019, pe o perioadă de 3 ani.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 9)

***

În Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, seria L 32 din 4 februarie 2019, a fost publicată Decizia nr. 2019/163 a Reprezentanţilor Guvernelor statelor membre din 1 februarie 2019 privind numirea unor judecători în cadrul Tribunalului.

Au fost numiți judecători ai Tribunalului pentru perioada cuprinsă între 1 septembrie 2019 și 31 august 2025:
– Stéphane GERVASONI;
– Mariyana KANCHEVA;
– Alexander KORNEZOV;
– Ulf ÖBERG;
– Inga REINE;
– Fredrik SCHALIN;
– Laurent TRUCHOT.

Conf. univ. dr. Mirela Stancu a fost numită judecător al Tribunalului pentru perioada cuprinsă între 1 septembrie 2019 și 31 august 2022.

Intrarea în vigoare: în ziua următoare datei publicării în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene.

Cuvinte cheie: , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti