Secţiuni » Arii de practică
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialCyberlawEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecomTransporturi
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
Materii principale: CyberlawDreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilProcedură civilăDrept penalDreptul muncii
Dreptul Uniunii Europene
DezbateriCărţiProfesionişti
 
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Mirela Stancu, numită judecător la TUE. UPDATE: Depunere jurământ
26.09.2019 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Joi, 26 septembrie 2019, jud. dr. Mirela Stancu va depune în fața Plenului Curții de Justiție a Uniunii Europene jurământul ca judecător la Tribunalul UE.

***

Joi, 20 iunie 2019, Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât admiterea cererii Mirelei Stancu, judecător în cadrul Tribunalului Bucureşti, privind suspendarea raportului de muncă pe perioada numirii sale la Tribunalul Uniunii Europene, începând cu data de 1 septembrie 2019, pe o perioadă de 3 ani.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 9)

***

În Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, seria L 32 din 4 februarie 2019, a fost publicată Decizia nr. 2019/163 a Reprezentanţilor Guvernelor statelor membre din 1 februarie 2019 privind numirea unor judecători în cadrul Tribunalului.

Au fost numiți judecători ai Tribunalului pentru perioada cuprinsă între 1 septembrie 2019 și 31 august 2025:
– Stéphane GERVASONI;
– Mariyana KANCHEVA;
– Alexander KORNEZOV;
– Ulf ÖBERG;
– Inga REINE;
– Fredrik SCHALIN;
– Laurent TRUCHOT.

Conf. univ. dr. Mirela Stancu a fost numită judecător al Tribunalului pentru perioada cuprinsă între 1 septembrie 2019 și 31 august 2022.

Intrarea în vigoare: în ziua următoare datei publicării în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene.


Aflaţi mai mult despre , , , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]
Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.