Print Friendly, PDF & Email

Ordinul MAI privind procedura de atribuire a codurilor unice de identificare pentru marcarea armelor produse în România

04.02.2019 | JURIDICE.ro

În Monitorul Oficial al României, partea I, nr. 83 din data de 1 februarie 2019, a fost publicat Ordinul nr. 12/2019 privind procedura de atribuire a codurilor unice de identificare pentru marcarea armelor, componentelor esențiale fabricate cu destinația piese de rezervă și munițiilor produse în România.

Atribuirea codului unic de identificare se realizează sub condiția îndeplinirii obligațiilor prevăzute la art. 134 alin. (1) din Normele metodologice de aplicare a Legii nr. 295/2004 privind regimul armelor și al munițiilor, aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. 11/2018, anterior începerii operațiunilor de producere a armelor, componentelor esențiale fabricate cu destinația piese de rezervă și munițiilor.

Pentru atribuirea codului unic de identificare, armurierii depun la sediul autorității competente:
a) cererea de atribuire a codului unic de identificare, potrivit modelului prevăzut în anexa care face parte integrantă din prezentul ordin;
b) actul de înființare a sucursalei/a punctului de lucru a/al armurierului, după caz, în original și copie;
c) delegația persoanei care depune cererea, în original, emisă de armurierul care solicită atribuirea codului unic de identificare, cu semnătura conducătorului unității și ștampila acesteia, în cazul în care cererea nu este depusă de reprezentantul legal al armurierului;
d) certificatul constatator de la Oficiul Național al Registrului Comerțului, în original, eliberat cu cel mult 30 de zile anterior datei depunerii cererii.

Autoritatea competentă efectuează verificări pe baza datelor și informațiilor cuprinse în evidențele specifice și comunică solicitantului, în maximum 30 de zile de la data depunerii cererii, codul unic de identificare sau refuzul motivat de atribuire a acestuia.

Pentru mai multe detalii a se consulta integral Ordinul.

Intrarea în vigoare: 3 martie 2019


Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Newsletter
Publicitate
Corporate
Membership