Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Inspecția Judiciară va desfășura un control la CAB ref. modul în care sunt repartizate dosarele

06.02.2019 | JURIDICE.ro

Marți, 5 februarie 2019, Inspecția Judiciară a anunțat pe pagina de Facebook că va defășura un control tematic la Curtea de Apel București în perioada 11-18 februarie 2019.

Obiectivele controlului:
– verificarea respectării dispoziţiilor din Regulamentul de ordine interioară al instanţelor judecătoreşti referitoare la repartizarea actelor de sesizare;
– identificarea eventualelor vulnerabilităţi ale programului informatic utilizat în scopul distribuirii aleatorii a cauzelor.

Raportul de control va fi înaintat Secţiei pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii până la 8 martie 2019.

Surse judiciare au explicat că totul a început de la procesul în care Curtea de Apel București a suspendat decretul lui Klaus Iohannis de numire a generalului Nicolae Ciucă la șefia Armatei, potrivit ziare.com.


Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Newsletter
Publicitate
Corporate
Membership