Secţiuni » Arii de practică
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialCyberlawEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecomTransporturi
ProtectiveDrepturile omuluiData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiMalpraxis medicalProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
Materii principale: CyberlawDreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilProcedură civilăDrept penalDreptul muncii
Gambling
Secţiune dezvoltată cu sprijinul MAX BET SRL
 

Rectificări aduse Ordinelor ONJN nr. 35/2019 și 34/2019
06.02.2019 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

În Monitorul Oficial al României, partea I, nr. 87 din data de 4 februarie 2019, a fost publicat Rectificarea privind cuprinsul Ordinului președintelui Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc nr. 35/2019, din 04.02.2019.

În cuprinsul Ordinului președintelui Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc nr. 35/2019 pentru aprobarea modelului de Notificare – titlu executoriu și a Procedurii privind modalitatea de notificare a operatorilor economici – organizatori de jocuri de noroc licențiați pentru contribuția anuală prevăzută la art. 10 alin. (4) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 77/2009 privind organizarea și exploatarea jocurilor de noroc, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 60 din 23 ianuarie 2019, se face următoarea rectificare:
– în anexa nr. 1, la modelul de „Notificare – titlu executoriu”, după tabel se va citi: Accesoriile vor fi calculate începând cu ziua imediat următoare termenului de scadență și până la data stingerii sumei datorate inclusiv, potrivit Legii nr. 207/2015.

Intrarea în vigoare: 4 februarie 2019.

În Monitorul Oficial al României, partea I, nr. 78 din data de 31 ianuarie 2019, a fost publicat Rectificarea privind cuprinsul Ordinului președintelui Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc nr. 35/2019, din 04.02.2019.

La anexa nr. 5 la Ordinul președintelui Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc nr. 34/2019 pentru modificarea Ordinului președintelui Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc nr. 141/2013 privind aprobarea modelelor utilizate de personalul din cadrul Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc pentru legitimația de serviciu, insignă, ordinul de serviciu permanent, procesul-verbal, procesul-verbal de constatare și sancționare a contravențiilor, chitanțier, invitație, sigiliu metalic pentru ceară și sigiliu sub formă autocolantă cu hologramă aplicată, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 59 din 23 ianuarie 2019, se face următoarea rectificare:

– cu referire la anexa nr. 5 – versoul procesului-verbal de constatare și sancționare a contravențiilor – la Ordinul președintelui Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc nr. 141/2013, la alineatul 6, în loc de:
„. . . poate achita pe loc sau în termen de 48 de ore . . .” se va citi: „. . . poate achita în termen de 15 zile . . .”.

Intrarea în vigoare: 31 ianuarie 2019.PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.