« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Gambling
Secţiune dezvoltată cu sprijinul MAX BET SRL
 

Rectificări aduse Ordinelor ONJN nr. 35/2019 și 34/2019
06.02.2019 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

În Monitorul Oficial al României, partea I, nr. 87 din data de 4 februarie 2019, a fost publicat Rectificarea privind cuprinsul Ordinului președintelui Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc nr. 35/2019, din 04.02.2019.

În cuprinsul Ordinului președintelui Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc nr. 35/2019 pentru aprobarea modelului de Notificare – titlu executoriu și a Procedurii privind modalitatea de notificare a operatorilor economici – organizatori de jocuri de noroc licențiați pentru contribuția anuală prevăzută la art. 10 alin. (4) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 77/2009 privind organizarea și exploatarea jocurilor de noroc, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 60 din 23 ianuarie 2019, se face următoarea rectificare:
– în anexa nr. 1, la modelul de „Notificare – titlu executoriu”, după tabel se va citi: Accesoriile vor fi calculate începând cu ziua imediat următoare termenului de scadență și până la data stingerii sumei datorate inclusiv, potrivit Legii nr. 207/2015.

Intrarea în vigoare: 4 februarie 2019.

În Monitorul Oficial al României, partea I, nr. 78 din data de 31 ianuarie 2019, a fost publicat Rectificarea privind cuprinsul Ordinului președintelui Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc nr. 35/2019, din 04.02.2019.

La anexa nr. 5 la Ordinul președintelui Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc nr. 34/2019 pentru modificarea Ordinului președintelui Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc nr. 141/2013 privind aprobarea modelelor utilizate de personalul din cadrul Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc pentru legitimația de serviciu, insignă, ordinul de serviciu permanent, procesul-verbal, procesul-verbal de constatare și sancționare a contravențiilor, chitanțier, invitație, sigiliu metalic pentru ceară și sigiliu sub formă autocolantă cu hologramă aplicată, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 59 din 23 ianuarie 2019, se face următoarea rectificare:

– cu referire la anexa nr. 5 – versoul procesului-verbal de constatare și sancționare a contravențiilor – la Ordinul președintelui Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc nr. 141/2013, la alineatul 6, în loc de:
„. . . poate achita pe loc sau în termen de 48 de ore . . .” se va citi: „. . . poate achita în termen de 15 zile . . .”.

Intrarea în vigoare: 31 ianuarie 2019.

 
Secţiuni: Content, Jocuri de noroc, Lege 9, Monitorul Oficial al României | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD