Secţiuni » Arii de practică
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialCyberlawEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecomTransporturi
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
Materii principale: CyberlawDreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilProcedură civilăDrept penalDreptul muncii
Gambling
Secţiune dezvoltată cu sprijinul MAX BET SRL
 
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Rectificări aduse Ordinelor ONJN nr. 35/2019 și 34/2019
06.02.2019 | JURIDICE.ro

În Monitorul Oficial al României, partea I, nr. 87 din data de 4 februarie 2019, a fost publicat Rectificarea privind cuprinsul Ordinului președintelui Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc nr. 35/2019, din 04.02.2019.

În cuprinsul Ordinului președintelui Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc nr. 35/2019 pentru aprobarea modelului de Notificare – titlu executoriu și a Procedurii privind modalitatea de notificare a operatorilor economici – organizatori de jocuri de noroc licențiați pentru contribuția anuală prevăzută la art. 10 alin. (4) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 77/2009 privind organizarea și exploatarea jocurilor de noroc, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 60 din 23 ianuarie 2019, se face următoarea rectificare:
– în anexa nr. 1, la modelul de „Notificare – titlu executoriu”, după tabel se va citi: Accesoriile vor fi calculate începând cu ziua imediat următoare termenului de scadență și până la data stingerii sumei datorate inclusiv, potrivit Legii nr. 207/2015.

Intrarea în vigoare: 4 februarie 2019.

În Monitorul Oficial al României, partea I, nr. 78 din data de 31 ianuarie 2019, a fost publicat Rectificarea privind cuprinsul Ordinului președintelui Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc nr. 35/2019, din 04.02.2019.

La anexa nr. 5 la Ordinul președintelui Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc nr. 34/2019 pentru modificarea Ordinului președintelui Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc nr. 141/2013 privind aprobarea modelelor utilizate de personalul din cadrul Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc pentru legitimația de serviciu, insignă, ordinul de serviciu permanent, procesul-verbal, procesul-verbal de constatare și sancționare a contravențiilor, chitanțier, invitație, sigiliu metalic pentru ceară și sigiliu sub formă autocolantă cu hologramă aplicată, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 59 din 23 ianuarie 2019, se face următoarea rectificare:

– cu referire la anexa nr. 5 – versoul procesului-verbal de constatare și sancționare a contravențiilor – la Ordinul președintelui Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc nr. 141/2013, la alineatul 6, în loc de:
„. . . poate achita pe loc sau în termen de 48 de ore . . .” se va citi: „. . . poate achita în termen de 15 zile . . .”.

Intrarea în vigoare: 31 ianuarie 2019.


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.