Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Taxare candidati Presedinte. Opinia premierului Emil Boc


12 august 2009 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

In legatura cu propunerea de introducere a depozitului minim pentru candidatii la functia de Presedinte al Romaniei, Biroul de Presa al Guvernului a dat publicitatii un comunicat prin care informeaza ca proiectul de lege care vizeaza alegerea Presedintelui Romaniei a fost initiat de Autoritatea Electorala Permanenta (AEP) si a fost in dezbaterea unui colectiv tehnic format din reprezentanti ai AEP, Institutului National de Statistica, Ministerului afacerilor Externe si Ministerului Administratiei si Internelor. Acest colectiv tehnic si-a desfasurat lucrarile la sediul SGG, care a asigurat doar secretariatul tehnic pentru buna desfasurare a sedintelor.

Punctul de vedere al primului-ministru Emil Boc:  “Premierul Emil Boc nu sustine masura introducerii depozitului minim pentru candidatii la functia de Presedinte al Romaniei intrucat reprezinta o ingradire a dreptului constitutional de a candida la functia de Presedinte. De asemenea, primul-ministru apreciaza ca nicio alta modificare a conditiilor de candidatura la functia de Presedinte al Romaniei nu poate fi facuta in anul derularii alegerilor prezidentiale. In acelasi sens, primul-ministru nu sustine nici propunerea de crestere a numarului de semnaturi necesar pentru a candida la functia de Presedinte al Romaniei.”

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii