Secţiuni » Arii de practică » Business » Fiscalitate
Fiscalitate
DezbateriCărţiProfesionişti

Recomandări ARIR pentru organizarea conferințelor de rezultate financiare de succes


7 februarie 2019 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Fiscalitate, Flux informații

Asociația pentru Relații cu Investitorii la Bursă din România (ARIR) a publicat pe website-ul ir-romania.ro, la secțiunea Resurse, un set de recomandări de bună practică la nivel internațional pentru organizarea conferințelor de rezultate financiare cu investitorii și analiștii. Materialul este semnat de Camelia Isaic, CFA, Executive Director ARIR, cu experiență de peste 10 ani în aria relațiilor cu investitorii în companii listate în New York, Londra, Paris, Varșovia și Praga. Acest set de recomandări a fost elaborat în pregătirea sezonului de raportări a rezultatelor financiare pentru anul 2018, oferindu-le companiilor posibilitatea de a implementa elementele cele mai relevante, potrivit unui comunicat.

Daniela Șerban, Președinte ARIR: ”Pentru implementarea strategiei ne-am propus să apropiem piața locală de practica internațională. Acest set de recomandări răspunde solicitărilor membrilor, dar poate fi accesat de toate companiile listate prin intermediul website-ului Asociației. Membrii ARIR beneficiază și de un seminar dedicat exclusiv acestui subiect, cu numeroase exemple de bună practică din alte țări.”

Codul de Guvernanță Corporativă al Bursei de Valori București include recomandarea ca ”o societate va organiza cel puțin două ședințe/ teleconferințe cu analiștii și investitorii în fiecare an. Informațiile prezentate cu aceste ocazii vor fi publicate în  secțiunea relații cu investitorii a paginii de internet a societății la data ședințelor/ teleconferințelor”. (Articolul D9)

:: English version

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică