Dreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilCyberlaw
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
 
Fiscalitate
DezbateriCărţiProfesionişti
D&B DAVID SI BAIAS
 
Print Friendly, PDF & Email

Recomandări ARIR pentru organizarea conferințelor de rezultate financiare de succes
07.02.2019 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Asociația pentru Relații cu Investitorii la Bursă din România (ARIR) a publicat pe website-ul ir-romania.ro, la secțiunea Resurse, un set de recomandări de bună practică la nivel internațional pentru organizarea conferințelor de rezultate financiare cu investitorii și analiștii. Materialul este semnat de Camelia Isaic, CFA, Executive Director ARIR, cu experiență de peste 10 ani în aria relațiilor cu investitorii în companii listate în New York, Londra, Paris, Varșovia și Praga. Acest set de recomandări a fost elaborat în pregătirea sezonului de raportări a rezultatelor financiare pentru anul 2018, oferindu-le companiilor posibilitatea de a implementa elementele cele mai relevante, potrivit unui comunicat.

Daniela Șerban, Președinte ARIR: ”Pentru implementarea strategiei ne-am propus să apropiem piața locală de practica internațională. Acest set de recomandări răspunde solicitărilor membrilor, dar poate fi accesat de toate companiile listate prin intermediul website-ului Asociației. Membrii ARIR beneficiază și de un seminar dedicat exclusiv acestui subiect, cu numeroase exemple de bună practică din alte țări.”

Codul de Guvernanță Corporativă al Bursei de Valori București include recomandarea ca ”o societate va organiza cel puțin două ședințe/ teleconferințe cu analiștii și investitorii în fiecare an. Informațiile prezentate cu aceste ocazii vor fi publicate în  secțiunea relații cu investitorii a paginii de internet a societății la data ședințelor/ teleconferințelor”. (Articolul D9)

:: English version

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate