Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Sesiune de formare pentru viitorii studenți evaluatori ARACIS

07.02.2019 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Luni, 4 februarie 2019, Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România a anunțat că în perioada 25 februarie – 1 martie 2019 va fi organizată la București, cu sprijinul Agenției Române de Asigurare a Calității în Învățământul Superior (ARACIS), o sesiune de formare a studenților, înmatriculați la ciclurile de studiu master și doctorat, în domeniul asigurării externe a calității în învățământul superior, potrivit unui comunicat.

Dacă vor îndeplini criteriile de evaluare, studenții care vor fi formați în cadrul acestei sesiuni vor fi introduși în Registrul Național al Evaluatorilor Studenți ARACIS (RNE-S) și vor putea participa la evaluări derulate de ARACIS (evaluări ale programelor de studii universitare de licență, evaluări ale domeniilor universitare de masterat, evaluări instituționale ale universităților, evaluări ale școlilor doctorale/domeniilor universitare de doctorat).

Acest tip de sesiune de formare este unul dintre cele mai importante și mai complexe derulate pentru studenții reprezentanți, abordând elemente ce țin de managementul și calitatea învățământului universitar, astfel că se recomandă participarea unor studenți care deja au experiență în domeniul reprezentării studențești.

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week