Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Baroul Olt. Calendarul protestului avocaților care acordă asistență judiciară din oficiu


8 februarie 2019 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Joi, 7 februarie 2019, Baroul Olt a anunțat că începând cu data de 11 februarie 2019, ora 08.00, toți avocații din Barou vor începe un protest pentru sprijinirea colegilor avocați care acordă asistență juridică din oficiu la organele de urmărire penală și la instanțe, potrivit unui comunicat semnat de av. Mihăiță Bubatu, Decan.

1. În perioada 11 februarie 2019 – 24 februarie 2019 avocații vor purta o banderolă albă pe braț;
2. În perioada 25 februarie 2019 – 10 martie 2019 se va asigura asistență judiciară în cauzele penale exclusiv pe măsurile preventive;
3. Începând cu 11 martie 2019 nu se va asigura asistentă judiciară la început câte 30 minute pe zi, timp de o săptămână, apoi pe termen nelimitat, până la soluționarea problemei.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii