Barouri [UNBR, INPPA, barouri]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Baroul Olt. Calendarul protestului avocaților care acordă asistență judiciară din oficiu

08.02.2019 | JURIDICE.ro

Joi, 7 februarie 2019, Baroul Olt a anunțat că începând cu data de 11 februarie 2019, ora 08.00, toți avocații din Barou vor începe un protest pentru sprijinirea colegilor avocați care acordă asistență juridică din oficiu la organele de urmărire penală și la instanțe, potrivit unui comunicat semnat de av. Mihăiță Bubatu, Decan.

1. În perioada 11 februarie 2019 – 24 februarie 2019 avocații vor purta o banderolă albă pe braț;
2. În perioada 25 februarie 2019 – 10 martie 2019 se va asigura asistență judiciară în cauzele penale exclusiv pe măsurile preventive;
3. Începând cu 11 martie 2019 nu se va asigura asistentă judiciară la început câte 30 minute pe zi, timp de o săptămână, apoi pe termen nelimitat, până la soluționarea problemei.


Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Newsletter
Publicitate
Corporate
Membership