Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Tribunalul Maramureş. Raportul de bilanţ pe anul 2018
10.02.2019 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Vineri, 8 februarie 2019, ora 12:00, la Palatul Justiţiei din Baia Mare s-a întrunit în şedinţă Adunarea generală a judecătorilor din cadrul Tribunalului Maramureş şi instanţelor arondate, pentru a dezbate activitatea desfăşurată în cursul anului 2018, potrivit unui comunicat semnat de jud. Mirela Roxana Petrariu.

La şedinţă au mai participat judecătorul Denisa Livia Băldean, preşedintele Curţii de Apel Cluj, şi judecătorul Liviu Ungur, vicepreşedintele Curţii de Apel Cluj.

Activitatea instanţelor a fost cuprinsă în Raportul de bilanţ încheiat, care poate fi consultat în cadrul Biroului de informare şi relaţii publice şi pe pagina de internet a Tribunalului Maramureş de pe Portalul instanţelor de judecată, la secţiunea „Instanţa în cifre”.

:: Rezumatul raportului

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate