Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar

CSM: Invitație pentru jurnaliștii locali. Workshop-ul “Dezvoltarea noului Ghid de comunicare cu mass-media”


11 februarie 2019 | Robert WILLIAMS

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Flux informații, Sistemul judiciar
Robert Williams

Robert Williams

În cadrul Proiectului TAEJ – Transparenta, accesibilitate si educatie juridica prin imbunatatirea comunicarii publice la nivelul sistemului judiciar, cod SIPOCA 454/cod MySMIS 11876, Consiliul Superior al Magistraturii face pasi importanti in relatia cu mass media din Romania.

Prin intermediul curtilor de apel, jurnalistii locali sunt invitati sa se alature Consiliului Superior al Magistraturii in schimbarea mentalitatii si ridicarea gradului de intelegere si promovare a sistemului judiciar de catre jurnalistii care sunt conectati la acest subiect.

In acest sens, Curtea de Apel Pitesti a transmis urmatorul comunicat:

”Stimati domni si doamne jurnalisti,

Va adresam invitatia ca pana la data de 13 februarie 2019, inclusiv, sa ne comunicati daca jurnalistii din presa locala isi exprima disponibilitatea de a participa la workshop-urile dedicate dezvoltarii noului Ghid de comunicare cu mass media in cadrul Proiectului TAEJ – Transparenta, accesibilitate si educatie juridica prin imbunatatirea comunicarii publice la nivelul sistemului judiciar, cod SIPOCA 454/cod MySMIS 118765.

In cazul in care doriti sa participati, va rugam sa ne transmiteti pe adresa de e-mail ca-pitesti-birp@just.ro numele si prenumele, datele de contact (telefon, fax, e-mail), precum si trustul de presa din care faceti parte.

Primul Workshop va avea loc la Bucuresti, in perioada 28 februarie – 1 martie 2019, la Hotelul International, Sala Orizont, inregistrarea participantilor avand loc incepand cu ora 09:00. Costurile aferente (transport, cazare, masa) sunt suportate din fondurile proiectului, detaliile urmand sa le comunicam participantilor.

Cu deosebita consideratie,
Biroul de Informare si Relatii Publice al Curtii de Apel Pitesti”

Robert Williams
Redactor sef News247WorldPress

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică