Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

CSM: Invitație pentru jurnaliștii locali. Workshop-ul “Dezvoltarea noului Ghid de comunicare cu mass-media”

11.02.2019 | Robert WILLIAMS
Abonare newsletter
Robert Williams

Robert Williams

În cadrul Proiectului TAEJ – Transparenta, accesibilitate si educatie juridica prin imbunatatirea comunicarii publice la nivelul sistemului judiciar, cod SIPOCA 454/cod MySMIS 11876, Consiliul Superior al Magistraturii face pasi importanti in relatia cu mass media din Romania.

Prin intermediul curtilor de apel, jurnalistii locali sunt invitati sa se alature Consiliului Superior al Magistraturii in schimbarea mentalitatii si ridicarea gradului de intelegere si promovare a sistemului judiciar de catre jurnalistii care sunt conectati la acest subiect.

In acest sens, Curtea de Apel Pitesti a transmis urmatorul comunicat:

”Stimati domni si doamne jurnalisti,

Va adresam invitatia ca pana la data de 13 februarie 2019, inclusiv, sa ne comunicati daca jurnalistii din presa locala isi exprima disponibilitatea de a participa la workshop-urile dedicate dezvoltarii noului Ghid de comunicare cu mass media in cadrul Proiectului TAEJ – Transparenta, accesibilitate si educatie juridica prin imbunatatirea comunicarii publice la nivelul sistemului judiciar, cod SIPOCA 454/cod MySMIS 118765.

In cazul in care doriti sa participati, va rugam sa ne transmiteti pe adresa de e-mail ca-pitesti-birp@just.ro numele si prenumele, datele de contact (telefon, fax, e-mail), precum si trustul de presa din care faceti parte.

Primul Workshop va avea loc la Bucuresti, in perioada 28 februarie – 1 martie 2019, la Hotelul International, Sala Orizont, inregistrarea participantilor avand loc incepand cu ora 09:00. Costurile aferente (transport, cazare, masa) sunt suportate din fondurile proiectului, detaliile urmand sa le comunicam participantilor.

Cu deosebita consideratie,
Biroul de Informare si Relatii Publice al Curtii de Apel Pitesti”

Robert Williams
Redactor sef News247WorldPress

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week