Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar
Alegeri CSMActivitate parchete

CSM: Invitație pentru jurnaliștii locali. Workshop-ul “Dezvoltarea noului Ghid de comunicare cu mass-media”
11.02.2019 | Robert WILLIAMS

Secţiuni: Content, Life, Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust
Robert Williams

Robert Williams

În cadrul Proiectului TAEJ – Transparenta, accesibilitate si educatie juridica prin imbunatatirea comunicarii publice la nivelul sistemului judiciar, cod SIPOCA 454/cod MySMIS 11876, Consiliul Superior al Magistraturii face pasi importanti in relatia cu mass media din Romania.

Prin intermediul curtilor de apel, jurnalistii locali sunt invitati sa se alature Consiliului Superior al Magistraturii in schimbarea mentalitatii si ridicarea gradului de intelegere si promovare a sistemului judiciar de catre jurnalistii care sunt conectati la acest subiect.

In acest sens, Curtea de Apel Pitesti a transmis urmatorul comunicat:

”Stimati domni si doamne jurnalisti,

Va adresam invitatia ca pana la data de 13 februarie 2019, inclusiv, sa ne comunicati daca jurnalistii din presa locala isi exprima disponibilitatea de a participa la workshop-urile dedicate dezvoltarii noului Ghid de comunicare cu mass media in cadrul Proiectului TAEJ – Transparenta, accesibilitate si educatie juridica prin imbunatatirea comunicarii publice la nivelul sistemului judiciar, cod SIPOCA 454/cod MySMIS 118765.

In cazul in care doriti sa participati, va rugam sa ne transmiteti pe adresa de e-mail ca-pitesti-birp@just.ro numele si prenumele, datele de contact (telefon, fax, e-mail), precum si trustul de presa din care faceti parte.

Primul Workshop va avea loc la Bucuresti, in perioada 28 februarie – 1 martie 2019, la Hotelul International, Sala Orizont, inregistrarea participantilor avand loc incepand cu ora 09:00. Costurile aferente (transport, cazare, masa) sunt suportate din fondurile proiectului, detaliile urmand sa le comunicam participantilor.

Cu deosebita consideratie,
Biroul de Informare si Relatii Publice al Curtii de Apel Pitesti”

Robert Williams
Redactor sef News247WorldPress

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti