Barouri [UNBR, INPPA, barouri]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Baroul Galați. Protest ref. situația asistenței judiciare

11.02.2019 | JURIDICE.ro

Vineri, 8 februarie 2019, Baroul Galați a anunțat că, având în vedere adresa nr. XXIX/58 din 04 februarie 2019 din care rezultă faptul că la data de 12 februarie 2019 urmează să se inițieze discuții cu privire la oportunitatea majorării cuantumului onorariilor din oficiu, Consiliul Baroului Galați consideră oportun ralierea avocaților Baroului Galați la mișcarea de protest inițiată de alte barouri, cu rezerva că după data de 12 februarie 2019, când se va afla rezultatul discuțiilor ce vor avea loc în Senatul Romaniei, cu privire la majorarea cuantumului onorariilor din oficiu, potrivit unui comunicat semnat de av. Ion Popa, Decan.


Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Newsletter
Publicitate
Corporate
Membership