Barouri [UNBR, INPPA, barouri]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Baroul Galați. Protest ref. situația asistenței judiciare
11.02.2019 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Vineri, 8 februarie 2019, Baroul Galați a anunțat că, având în vedere adresa nr. XXIX/58 din 04 februarie 2019 din care rezultă faptul că la data de 12 februarie 2019 urmează să se inițieze discuții cu privire la oportunitatea majorării cuantumului onorariilor din oficiu, Consiliul Baroului Galați consideră oportun ralierea avocaților Baroului Galați la mișcarea de protest inițiată de alte barouri, cu rezerva că după data de 12 februarie 2019, când se va afla rezultatul discuțiilor ce vor avea loc în Senatul Romaniei, cu privire la majorarea cuantumului onorariilor din oficiu, potrivit unui comunicat semnat de av. Ion Popa, Decan.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate