Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Baroul Galați. Protest ref. situația asistenței judiciare
11.02.2019 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Vineri, 8 februarie 2019, Baroul Galați a anunțat că, având în vedere adresa nr. XXIX/58 din 04 februarie 2019 din care rezultă faptul că la data de 12 februarie 2019 urmează să se inițieze discuții cu privire la oportunitatea majorării cuantumului onorariilor din oficiu, Consiliul Baroului Galați consideră oportun ralierea avocaților Baroului Galați la mișcarea de protest inițiată de alte barouri, cu rezerva că după data de 12 februarie 2019, când se va afla rezultatul discuțiilor ce vor avea loc în Senatul Romaniei, cu privire la majorarea cuantumului onorariilor din oficiu, potrivit unui comunicat semnat de av. Ion Popa, Decan.

Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.