JURIDICE SELECTED
 
Print Friendly, PDF & Email

UNBR – unica autoritate română competentă să ateste titluri profesionale valabile în sistemul verificărilor CE
11.02.2019 | JURIDICE.ro


Luni, 11 februarie 2019, Uniunea Națională a Barourilor din România a publicat Sentința civilă nr. 3516/2019 (traducere din limba italiană), emisă de Secțiunile Unite Civile ale Curții Supreme de Casație a Republicii Italiene cu privire la recunoașterea europeană exclusivă a UNBR, cu sediul în București, Palatul de Justiție, Splaiul Independenței nr. 5, Sector 5, ca unică autoritate română competentă să ateste titluri profesionale valabile în sistemul verificărilor instituite de Comisia Europeană (Platforma IMI – Internal Market Information System).

:: Sentință civilă nr. 3516/2019 (limba română)
:: Sentință civilă nr. 3516/2019 (limba italiană)

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate