Barouri [UNBR, INPPA, barouri]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Baroul Neamț. Protest ref. situația asistenței judiciare
12.02.2019 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Marți, 12 februarie 2019, Uniunea Națională a Barourilor din România a anunțat că Baroul Neamț a transmis Hotărârea nr. 18 din 11 februarie 2019 a Consiliului Baroului Neamț care a hotărât ”Participarea la forma de protest inițiată de colegii din țară și desfășurarea acesteia la nivelul Baroului Neamț în perioada 12 februarie 2019 – 22 februarie 2019, prin purtarea unei banderole albe pe brațul stâng, peste roba de avocat. După această dată, situația va fi reevaluată, urmând a se decide o eventuală continuare a protestului, sub alte forme”, potrivit unui comunicat.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate