Barouri [UNBR, INPPA, barouri]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Baroul Neamț. Protest ref. situația asistenței judiciare

12.02.2019 | JURIDICE.ro

Marți, 12 februarie 2019, Uniunea Națională a Barourilor din România a anunțat că Baroul Neamț a transmis Hotărârea nr. 18 din 11 februarie 2019 a Consiliului Baroului Neamț care a hotărât ”Participarea la forma de protest inițiată de colegii din țară și desfășurarea acesteia la nivelul Baroului Neamț în perioada 12 februarie 2019 – 22 februarie 2019, prin purtarea unei banderole albe pe brațul stâng, peste roba de avocat. După această dată, situația va fi reevaluată, urmând a se decide o eventuală continuare a protestului, sub alte forme”, potrivit unui comunicat.


Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Newsletter
Publicitate
Corporate
Membership