BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalIPTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
 
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti
 
Print Friendly, PDF & Email

Numirea și eliberarea din funcție a unor funcționari din cadrul Direcției Generale Antifraudă Fiscală din cadrul ANAF

13.02.2019 | JURIDICE.ro
Newsletter
Instagram
Facebook

În Monitorul Oficial al României, partea I, nr. 101 din 8 februarie 2019 au fost publicate următoarele Decizii ale Prim-ministrului:

1. Decizia nr. 16/2019 pentru eliberarea domnului Florin Ursu din funcția publică de conducere de inspector general antifraudă al Direcției generale antifraudă fiscală din cadrul Agenției Naționale de Administrare Fiscală.

Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Florin Ursu se eliberează din funcția publică de conducere de inspector general antifraudă al Direcției generale antifraudă fiscală din cadrul Agenției Naționale de Administrare Fiscală.

2. Decizia nr. 17/2019 pentru numirea domnului Raul-Cristian Petrescu în funcția publică de conducere de inspector general antifraudă al Direcției generale antifraudă fiscală din cadrul Agenției Naționale de Administrare Fiscală.

La data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Teodor-Alexandru Georgescu se eliberează din funcția publică de conducere de inspector general adjunct antifraudă al Direcției generale antifraudă fiscală din cadrul Agenției Naționale de Administrare Fiscală.

3. Decizia nr. 19/2019 privind numirea domnului Nițu Marius-Viorel în funcția publică de conducere de inspector general adjunct antifraudă la Direcția generală antifraudă fiscală din cadrul Agenției Naționale de Administrare Fiscală.

La data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Nițu Marius-Viorel se numește în funcția publică de conducere de inspector general adjunct antifraudă al Direcției generale antifraudă fiscală din cadrul Agenției Naționale de Administrare Fiscală.

4. Decizia nr. 20/2019 privind eliberarea domnului Ion Petruș din funcția publică de conducere de inspector general adjunct antifraudă al Direcției generale antifraudă fiscală din cadrul Agenției Naționale de Administrare Fiscală.

La data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Ion Petruș se eliberează din funcția publică de conducere de inspector general adjunct antifraudă al Direcției generale antifraudă fiscală din cadrul Agenției Naționale de Administrare Fiscală.

5. Decizia nr. 21/2019 privind numirea domnului Ionuț Aurică în funcția publică de conducere de inspector general adjunct antifraudă al Direcției generale antifraudă fiscală din cadrul Agenției Naționale de Administrare Fiscală.

Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Ionuț Aurică se numește în funcția publică de conducere de inspector general adjunct antifraudă al Direcției generale antifraudă fiscală din cadrul Agenției Naționale de Administrare Fiscală.

Intrarea în vigoare: 8 februarie 2019.

Newsletter
Instagram
Facebook

Aflaţi mai mult despre , , , , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate