Print Friendly, PDF & Email

Noul agent guvernamental al României la CEDO este avocat

13.02.2019 | JURIDICE.ro

În Monitorul Oficial al României, partea I, nr. 110 din data de 12 februarie 2019, a fost publicată Decizia nr. 29/2019 privind numirea domnului Viorel Mocanu în funcția de Agent guvernamental pentru Curtea Europeană a Drepturilor Omului în cadrul Ministerului Afacerilor Externe, cu rang de director general.

Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Viorel Mocanu se numește în funcția de Agent guvernamental pentru Curtea Europeană a Drepturilor Omului, cu rang de director general în cadrul Ministerului Afacerilor Externe.

Viorel Mocanu este avocat în Baroul București

De asemenea, a fost publicată și Decizia nr. 28/2019 privind eliberarea doamnei Catrinel Brumar din funcția de Agent guvernamental pentru Curtea Europeană a Drepturilor Omului în cadrul Ministerului Afacerilor Externe, cu rang de director general.

Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, doamna Catrinel Brumar se eliberează din funcția de Agent guvernamental pentru Curtea Europeană a Drepturilor Omului, cu rang de director general în cadrul Ministerului Afacerilor Externe.

Intrarea în vigoare: 12 februarie 2019.


Aflaţi mai mult despre , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Newsletter
Publicitate
Corporate
Membership