Noul agent guvernamental al României la CEDO este avocat
13.02.2019 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

În Monitorul Oficial al României, partea I, nr. 110 din data de 12 februarie 2019, a fost publicată Decizia nr. 29/2019 privind numirea domnului Viorel Mocanu în funcția de Agent guvernamental pentru Curtea Europeană a Drepturilor Omului în cadrul Ministerului Afacerilor Externe, cu rang de director general.

Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Viorel Mocanu se numește în funcția de Agent guvernamental pentru Curtea Europeană a Drepturilor Omului, cu rang de director general în cadrul Ministerului Afacerilor Externe.

Viorel Mocanu este avocat în Baroul București

De asemenea, a fost publicată și Decizia nr. 28/2019 privind eliberarea doamnei Catrinel Brumar din funcția de Agent guvernamental pentru Curtea Europeană a Drepturilor Omului în cadrul Ministerului Afacerilor Externe, cu rang de director general.

Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, doamna Catrinel Brumar se eliberează din funcția de Agent guvernamental pentru Curtea Europeană a Drepturilor Omului, cu rang de director general în cadrul Ministerului Afacerilor Externe.

Intrarea în vigoare: 12 februarie 2019.

Cuvinte cheie: , , , , , ,
Secţiuni: INTERNAȚIONAL, Lege 9, Monitorul Oficial al României, Varia (alte arii de practica), _CONTENT | Toate secţiunile
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD